31/10 10

Vad skönt de var, när man vaknade vid tio och inser att klockan baran är nio. ;)

Så var de sista dagen på Oktober.
Har omorganiserat i våran farstu i dag. Är inte riktigt färdig, då vi ska införrskaffa en garderop att ha där ut med. Där tänkte jag förrvara tjock tröjor, flece och filtar typ, samt skor som inte används för tillfället. Får se när de blir. Köpte en trofast stomme med backar, när vi var på ikea i onsdags. Som barna nu förvara Mössor, vantar, halsukar och skor. Så blir man av med dem.

En hatthylla har även blivit uppsatts och en ny matta innan för dörren. 4:- på ikea, så den få duga ett tag. :)

Nu ska vi snart laga mat, Ungstekta potais klyftor, kebabkött, kebabsås och massa goda grönsaker. Sen har barnen tjatat öronen av oss att de vill sova hos Farmor, så då får de göra de i natt, då de har lov i en vecka nu. Sen kommer farmor hitt ett par dagar, för att hjälpa till med lite pyssel. Vill helst greja själv, men hon kan ju vara med barnen kanse ;)

Nu måste börja jag med maten.

Kram på er!!!


29/10 2010

Nu är de exakt 3mån innan de är beräknat att lillen ska titta ut vilket betyder att jag är i Snart 7:e månaden. Räknas jag som högravid nu ;) V. 26 har jag även kommit in i. Tänka vad tiden gick fort från och med att vi plussade.

Snart är de även jul. Har faktiskt börjat julhandla lite, samt planerat in lite vad som ska köpas ;) Sen fyller ju Pojken 6år. 28novemer så har även ett barnkalas och släkt kalas att planera in.

Nu ska jag o barnen gå på Spökvandring här i stan. Pojken har fått gått med Morfar, morbror och mostrar förut, då Lillan vart för liten. O Älskling jobbar kväll varenda eviga fredag. Men i år får även lillan gå och jag premiär :) För mig o lillan då :)

I morgon ska de ha invigninga av tågstation i falköping, där Min mormor bor, så då ska vi dit då de var något jippo där, sen lunch hos min kära mormor.

Sen ska vi ta hem svärmors g:a frysbox, då hon inte har någon annvändning för den längre. Så då ska mormor få våran lilla. Så nu kan vi storhandla o göra storbak :)


Kram på er!!!!

27/10 2010

Hur kan man glömma att man jobbat ett par dagar förra Månaden?
När jag skulle kolla om mina föräldrapeninar var på väg in, såg jag att de även fanns lite lön på väg in på kontot.
Så Visst blir man glatt överaskad :) Fast räkningar kommer o barnen behöver alltig något, så de är bara att betala.

Sen ska vi börja julhandla lite smått, så man inte behöver handla i sista minuten. Vet att min Mormor berättade att (häng med nu) Min morfars Morfar dotter, köpte pressenter o julklapper när de var typ rea o förrvarade i ett speciellt skåp, så när de var dags, så kollade hon bara i Skåpet vad som kunde passa. Kanse ska försöka förra in de? Köper ju vinterkläder o sånt i bland när de rear ut inför våren. Men de är ju alltig så svårt att gissa vilken strl. barnen ska ha. Lättare med tjej, som är smal o följer sin kurva. Än med pojken som bildar sin egen kurva över de andra.

Var på mammagruppen i går, så trevligt att träffa de andra mamorna o snacka "Skit" medans barnen leker.
Fick redan på att Min utbildning jag vill gå finns här hemma. :) har bara hittat Vidar utb. till barnundersköterska typ hundra mil här i från. O flytta vill jag ju inte. Men går man undersköterska utb. här kan man "baka" in barn o undom. Bra va? Vill ju egentligen bli barnmorka men orkar inte plugga 100 år på högskola. Så denna utb. Bli perfekt. :)

Hoppas bara jag kommer in om ca 2år och att Vårdnadsbidraget finns kvar, så slipper jag söka csn.

Ska luncha med min Vänina T snart. Vad skulle man göra utan sina vänner :)
När barnen är i skolan/ dagis? Städa ??? :)
Sen hämta barnen  för att Julhandla lite, samt köpa täcke, kudde o sängkläder till bebisen. Så nu kommer jag sätta sprett på mina pengar på Ikea. :) Skulle vilja åka till ullared men är rädd att bilden haverar på väg. Våran lilla skrotis.

Hoppas allt är bra där ute. Kram

24/10-10

Var på Vedelas dagis i går. De var familjefest och de som ville kunde ta med en matträtt från sitt hemland.
Så jag gjorde lite kålsoppa o tog med :) De vad mat från Afrika, Albaninen o Asien. Jätte spännade att testa olika mat från världen.

Sen åkte vi till Väninan T. För att fira 2av hennes barn som fyllde år. Tvärre var de några som inte kunde i helgen på barnkalaset, men Våra barn hade jättkul o lekte. Barna fick korv med bröd och Vi vuxna fick Hemma bakt Smörgås tårta. Jätte gott. Något jag själv måste testa nästa gång vi har kalas här. :)

På Kvällen såg vi på film, när vi kom hem o jag bakade en pizza, som vi åt till filmen.

Idag försöker vi städa o har även bokat tvättstugan, då våran läcker. Ska ringa i morgon o be vaktmästaren eller hyresvärlden kolla på detta.

Snart åker vi ut till min far och våran kaninuppfödning. Barnen leker snällt i Vendelas rum. Ska snart bryta så vi kan åka iväg men väntar lite. ;)

Kram på er!!

22/10 2010

Började med att gå med Mario till skolan. Gick hem, kläde Vendela o gick ut då jag o en Vännina M och hennes dotter F Skulle till Öppnaförskolan, fick skjuts av en annan kompis I.

Barnen lekte o Vid 11 har de sångstund. De äldre barnen ca3-5år, får vara själva med den ena fröken.Vi mammor sätter oss o läser lite föräldratidningar, då jag ska gå o skika på Vendela, ser bara Väninans dotter o kollar då in i de stora rummet där föräldrana är med sin mindre barn. Där sitter hon med fröken o är jätte glad och sjunger. Sätter mig på en ledig plats i ringen, men inser snart att Vendela inte har något alls behov att ha sin mamma med :( Så jag går tillbaka till min tidning.

Vi tar följe hem i de slaskiga Väderlaget, kommer hem frusen o men en våt unge, Eller hennes kläder.

Ber älsklingen hämta Mario, då jag brörjar bli hungring o inte har lust att vara ute mer.
Börjar med maten. Pojkarna kommer hem, vi äter.
Åker o köper lite fredagsmys o den sista presenten tills i morgon.

Älskling äker till jobbet. Kommer hem sätter mig vid datorn, o efter en stund ringer Väninan M igen då dottern ska vara borta över helgen, o undrar om vi ska ut med hundarna. Vi träffas i parken där vi har en rätt dålig men fuktions duglig lekpark, o låter hundarna leka. Då kommer en pojke från Marios skola o undrar om Mario får komma hem o leka. Bestämer med mamman att hämta en stund senare. Vendela blev lite arg att hon inte fick stanna med. Men tycker ju att Mario ska kunna leka själv utan lillsyran.
Går hem med en trött dotter o två hundar. Hinner hänga upp tvätten, byta ytterkläder på Vendela, då hon är svart av lera från lekparken. Sätter henne i vagnen , fast jag tycker hon är alldeles för stor, men att dra ut henne igen o låta henne gå i 40minuter tur i retur är inget jag har lust med.

Hämtar Mario som har haft en rolig stund hos kompisen o syskonen.
Kommer äntligen hem, Barnen vill se på film Bolt.  Nä nu ska jag försöka få barnen att sova efter filmen så jag kan få sova. Fast kl bara är 21 känns de som de är midnatt. Är någ mörkret som lurara en.

Hoppas ni har en bra fredagskväll!!

Se de snöar..... 21/10 10

Ja som så många andra skriver i sina bloggar, Så snöar de i dag, o nu har de börjat ingen. Barna är jätteglada o tycker de är jätte kul med snö. Så kommer de in alldeles snöiga, så de är bara att skaka av o hänga upp på Elementerna. Så var de dax igen.

Sambon ska snart i väg till jobbet, hoppas de inte är halt, då vinterdäcken inte åker på förrän i helgen. Vill ju helst ha min gubbe hem, som vanligt i morgon bitti.

Ska på barn kalas i helgen, en 2åring o en 3åring, Syskon så vad köper man???? Va o kollade lite i dag, men fick bara hem present till en av dem.

Bebisen sparakar o har sig, känns i bland som de försöker tryck sig neråt, hoppas den inte vill komma än????
Vill ju vänta i allfall 10veckor till. Har ju presis gått in i v.25 så..... Förvärkar med samandragninga, har jag ju varje dag nu o de är värkligen onda sådana, o inget hjälper.

Nä upptidigt i morgon, då jag ska lämnas i skolan, hoppas de inte är så där jätte kallt i morgon brrr, tar ju bara 10-15min att gå ditt, men man ska ju hem åxå. Sen kommer Väninan M. o hämtar så ska vi åka till Öppna förskolan, med våra tjejer.

Hoppas de blir en mild natt utan en massa olyckor p.g.a Snö o halka brukar ju bli de är första snön kommer.


hej så länge!!!!

18/10 210

Ny dag, ny vecka.

Har varit på praktiken i dag. Vi var med barnen i Skogen hela fm fram till lunch. Sen på Fritids var vi ute efter mellanmålet i skogen på ef. Så i dag har jag varit ute jätte mycket. :)

Fast dessa förvärkar släpper inte ett dugg, Börjar när jag går över till fritids o håller i sig större delen av kvällen. :(

Pratade med min barnmorska i dag, ännu ett urinprov vill de ha in. Har visst blanda flora av bakterier visade mitt förra urinprov. Vad betyder de någon som vet????????
Har även fått en tid nästa fredag till läkaren, min halvtidssjukskrivning går ut i morgon. O de kan vel inte sjukskriva bakat i tiden om hon nu förlänger????
Har lite fp för Vendela som jag kan mixa lite med, så jag får in lite pengar i allafall.

Handlad med familjen när jag kom hem, städade, plocka in diskmaskinen och tvättmaskin.
Nu har jag bara ett barn att natta. Eller jag vi la henne vid 19 o hon sover inte än. Hon har jätte svårt att somna på kvällarna. Vad ska vi göra åt detta??? Upp tidigt i morgon då de är frukost på dagis som gäller.

Ska försöka sova lite nu. Pappa var här en sväng på kaffe för en stund sedan! Alltid lika trevligt när han kommer, även om de brukar bli lite sent ibland :) han har ett vanligt heltids jobb samt djur o mark att sköta.

15 Oktober

Så var denna vecka mot sitt slut. Tänk va tiden går fort.
I går var vi på Bvc, då Vendela var på 4-årkontroll. Hon vägde 17.17 o var 104cm lång. Såg bra, 0,7 på båda ögonen även om de var rätt tråkit att vissa med handen vilket håll E:t pekade. :)

Sen fick hon peka i en bok o beskriva vad t:ex bollen var. De tyckte hon var lätt, för hon lätt rätt utråkat att behöva förklara var bollen eller boke var.

Allt var bra på kollen, även om brosan, inte alls tyckte om att de var lilla syster som var i centrum, han ville ju åxå göra allt de som Vendela gjorde.

I dag gick jag o Vendela till Öppnaförskolan, vad mycket barn de var där i dag. 28 Föräldrar o de hade mellan 1-3barn med sig. full rulle... Även mycket stora barn, 4-5årinar.

I onsdags var de skoljoggen för Mario de fick springa en stäcka för någon väljörenhet. Nu står de still, men kan de vara Barncancer?! De fick även ha med sig pengar, som ska skänkas. Man fick om man vill skicka ett sms om man inte ville att barnen skulle ta med sig pengar till skolan. Men Skickade med Mario lite i allfall.

Vi gick till lekparken nu i kväll o när vi väl kom ditt så Var de jätte mörkt, men de lekte en stund. :)

Barnen Ska "Sova över" i sovrumet i natt. :) Mario sover som en stock medans Vendela ser på idol. :)

Nä Ska vel med gör i ordning för kvällen. Har redan villat nu i kväll, men känner att jag lätt skulle kunna läga mig nu o sova hela natten. Graviteten tro :)

12 Oktober 2010

Lång dag i dag. När älsklingen kom hem väckte vi barnen, försökte få i Mario frukost, men som vanligt sitter han i bilen med en smörgås.

Lilla syster får ju frukost på dagis, när de är tisdag. Tog med kängor, vinterjacka, fuskpolo mössa, samt tjockmössa o tjockvantar. Som får hänga på dagis fall de är riktigt kallt på morgonen, när de är ute o leker. Så svårt nu o veta hur de blir under dagen. Fundera på att även ställa ett par tenniskor åxå. Så när vi går till dagis (Onsdagar o torsdagar) Då har hon ju känger, när vi går. Vi har ju ett par minus grader på mornana. När barnen är lämnade åker vi hem och jag äter själv en snabb frukost. Innan bussen går vid 8:45 till min praktik. När sen älsklingen kommer o hämtar så jag o Vendela kommer till mamma gruppen i någolunda tid, o Mario till skattsökarna. (Typ kyrkis)

När vi äntligen är hemma väntas läggning. Så Tisdagar har blivit en långdag.

I morgon är de bara hämtning o Lämning som gäller. Kanse hinner jag villa mellan tvätt o diskmaskinen :) Kan ju inte köra dem samtidigt, då gåt en propp.


hej på er!!!

11/10 2010

Så var de Måndag igen.

O hösten var här. Minus grader i morse -3grader. Så vad tar man på barnen, de blir ju liksom varmare under dagen.
Vi gjorde så när Mario gick till skolan fick de bli tjocktröja o en mellan tjock tröja samt kängor. Skorna låg i väskan o om de blir varmt får han ju skippa i jackan eller tröjan.

I helgen har vi haft kalas för min Sambo som fyllt 28år i Söndags. Så vi bakade lite tårtor o kakor som vi bjöd på. :)
Trevligt med besök, fast vi fyller så tätt allaihopa Vendela 25/8 jag 25/9 Älskling 10/10 Mario 28/11 julafton o sen bebisen någon gång i början slutet av januari/februari. Sen går vi bara på massa kalas. Tills de blir dags igen.

I dag var väninnan T. Med sina tre barn Emil Ronja o Rasmus. vi grillade hamburgare o korv.
Mysigt med besök men man blir så trött, får skylla på magen.

Praktik i morgon, sen mammagruppen så de är full rulle. Sen blir de lungnare framåt veckan. Svärmor kommer även i slutet av veckan då vi ska på begravning på Tordag. Barnen brukar vara med, men denan gången har de inte träffat, den som gott bort på över ett år. Så de blir lugnas att gå själva.


Hörs snart igen!!

Bullbak!!!

Här har de bakats bullar. Gjorde närmare hundra st. Barnen var med o bråkade vem skulle lägga i vad i smeten, Och äntligen vågade jag annvända mormor hushålls assistans som jag fick när hon flyttade för ca ett år sedan. :)

När degen skulle jäsas o jag skulle ta fram äggen, fanns de inga, så jag tog med barna o hundarna till Netto där de hade helg erbjudande på ägg. 6st för 5kr. Men när vi kom fram var de så klart slut. Så de fick bli 10 för 20kr. Rätt dyrt, när man fått ägg förrut av svärmor o svärfar, men när svärfar gick bort i våras, såldes hönsen så nu får vi köpa egna ägg.

Mario var med mest o bakade ut dem sen, Vendela kom lite då o då o ville vara med.

Min "lilla" lilla syster (20år) (har två småsystrar o 2små bröder) kom förrbi inte för att hon kunde hjälpa till mer än att äta sen då, brände hon den sista plåten, som jag bad henne ta när jag pratade i telefon. Hon stände av ungen o de brändes. Men de blev än 7påsar som jag fick lägga undan när de andra moffade. ;) 2 Sparde jag i kylen, då min Älskling säker vill ha några stycken, när han kommer hem i natt. Sen ska vi bort till en kompis o hennes barn i morgon, tror mest hon ville komma för bullarna, så jag får vel ta med en påse då.

Nä får vel kolla vad mina hulliganer gör nu.
Skulle så gärna lägga upp bilder, men min mineskortläsar är spårlåst borta. Ska fixa en ny nästa vecka så jag kan lägga upp några.


Kram på er!!

8 Oktober 2010

I dag med mycket bråk fick jag äntligen iväg pojken till skolan, 3min efter 8:a. Först vägrar han gå upp från sängen, kan inte kläpåsig och de var fel motiv på frukost skålen med yougurt o flingor.

Men när vi äntligen var framme kom han på att han inte hade någon frukt med sig, så de får bli en promenad till skolan igen då, innan jag hämtar vid ett. Nu ska jag bara få i lillasyster lite frukost, hon är ledig från dagis Fredagar med mig och Måndagar med Pappa.

Så igår när barnen var lagda (Pappan på jobbet) O de är även jag lagt mig för att somna hör jag från köket klipp klipp klipp, ropar instinkt fullt på Vendela o hon kommer springade från köket med ett lende - Mamma jag har klippt mig. Hon är priscis nyklippt och nu har hon jättekort på enan sidan, tvärr inget vi kan göra åt, om hon inte ska få en jätte kort pojk frisyr. Så de får bli mössa tills de växer ut. :(

Får vel säga att de är ju mode nu med olika långt på sidorna om någon undrar vad som hänt.

Vill Åxå grattulera http://cimarosa.blogg.se/ och http://jimmyhh.blogg.se/  Till deras lilla flicka, som födes i Natten mellan Ons-Tor.

I går gick vi till Öb o köpte lite fredags mys. Barna cykla o de tog ca 2 1/2timmar tur o retur. Men tycker de gick bra i stora hela även om de var lite gnälligt på vägen ditt. Hem gick mycket bättre. :)

Nä ska få på Vendela lite kläder nu, så vi kan gå iväg med frukten.....


Kram Karin


6Oktober 2010

Har varit på koll och allt är bra med bebben. Har nu blivit sjukskriven på halvtid, så ska kämpa mig igenom mina dagar på praktiken, om de godkänner att jag endast är där 15tim i veckan då jag ska söka jobb5tim.

Följer en blogg http://cimarosa.blogg.se/ En tjej som ska få sitt första barn o är 16år. De har nu åkt in på Förlossningen. Konstigt man har följt en blogg i snart 9mån, och hennes pojkvänns. Fast man aldrig träffat henne är man så nyfiken och undrar hur de går. Visst är de konstigt?!

Gick o hämtade barnen nu, när jag är hemma, annars gör ju Älsklingen de. Fast han tar ju bilen :) En annan får ju gå typ 2-3km men de är rätt skönt, förutom magen som ska dra i hopp sig o göra ont. Men men nu ska jag inte gnälla. :)

Var på mammagruppen i går. En grupp för mammor i olika åldra med sina barn de åxå i olika åldrar. barnen leker o vi äter kvällsmat i hopp. Något som Öppna förskolan har. Där i allafall var de en ny Mamma idag, med sin 8mån son, Som hon fick i v.25 tror jag de var. Känns skönt att veta att man kan rädda om man skulle få så tidigt. :) Fast jag hoppas att bebisen väntar till minst v. 30 innan h*n vill ut.


Nä nu ska jag se färdigt på Bonden söker fru :)

Ha de bra där ut!!!!

5 Oktober 2010

Nu har jag så mycket grav. hormoner i kroppen att jag bara skulle sitta o gråta i överflöd.
Skulle fråga pojkens fröken en enkel fråga, typ lite hur de gick i skolan, fick inget negativt svar utan mer typ att han kommer in så småningom. Tårana bara forsade, Fast jag inte ens var ledsen. Snacka om pinsamt. Denna fröken har bott granne med mig hela min uppväxt så jag hoppas hon förstår att de är grav. hormoner. Pinsamt!!!

Vet knappt om jag vågar hämta honom efter skolan i dag.
Behövde bara skriva av mig lite.

Funderar på att knäskura köksgolvet i dag innan ungarna kommer. Så tänker sätta ut hundarna, hoppas ingen klagar. Den stora älskar att sitta ut med ett långt koppel, de fick han göra när vi bode på landet och jag skulle göra t:ex städa. Missförstå mig inte nu. Han får sin dagliga motion o träning ändå.


Våran lilla hund Simon som Mario döpt honom till (jazz på stamtavlan) är en omplaceringshund, så han är väldigt dåligt själförtroende, o blir rädd för minsta "extra" ljud. De har blivit mycket bättre än när vi fick honom. (köpte av polisen.) De är mig han har förtroende för o gillar inte att jag lämnar honom, när jag ska på min praktik, även om Älskling är hemma, så funkar inte de lika bra som när jag är hemma. Men men får se om jag blir sjukskriven på 50% fram till jul, sen är jag ju mammaledig. Så då får min lilla simon mig hemma gämt i ett par år. Så vi hoppas de löser sig.

Nej måste börja så jag blir klart tills barnen ska hämtas på skolan o dagis!

Kram!!!

4/10 2010

Var på arbetsförmedlingen i dag o fixade mitt aktivitetsstödsblankett, så nu kan jag få pengar denna månad med!


Var på Förlossningen i lördags, då jag hade sådana förvärkar som gjorde ont o inte ville ge sig. Vet inte om de har med saken att göra men jag tror de. Läkaren var manlig o han hittade inget konstigt, utan allt var som de skulle i normal gravitet, sa han. O livmoderhalsen var inte alls för kortade längre, han trodde jag hade haft en samandragning sist de mäte o därför var den förkortad förra kontrollen. När jag frågade om de ända som hjälper är vila, när jag får så onda förväkar. Så såg han frågande ut o säger: Vila? har de sagt de? Nä du kan göra vad du vill!

Va då vad jag vill ha ?? Jag ont kan jag vel inte göra så mycket mer än försöka härda ut o sätta/läga mig ner????

Ja ja, ska ju på koll på onsdag, får se vad de säger då.

Fick besök av en vännina T. o hennes 3 huliganer :)
Just när jag skulle ge mig själv en välförtjänt pause framför Jims värld???!! Ja ja bara gå ut o ta med barnen så de kan leka. Fint o härligt väder var de ju. ;)

Älskar den serien Jims värld. Jag och min man brukar skoja o säga att de är vi. Jag Skulle älska att ha de som dem. Tänk att vara hemma o ta hand om barnen själv, se dem växa upp o samtidigt få vara chef i hemmet, en dröm som jag hoppas kommer att börja med denna, föräldraledigheten o forsätta länge. ;) Visst de blir "lite" pengar mindre, men barnen är ju snart stora o då kan jag ju jobba senare.


Nä ska se om barnen sover, den stora lär gör de men inte den lilla! Ska ändå ta en runda o kolla över detta.

Kram på er!!!

2 Oktober 2010

Dagen började efter en lång härlig sovmorgon, kl 10:00 fixade vi frukosten. Fick sedan ett medelande från min vännina Tess att vi var bjudna på lunch, hos henne. Så vi drog ditt så barnen fick leka. På lekplasen kom även en annan vänina V. med hemmes barn. Runt 15 snorret bestämde vi oss för pizza, då dumma jag gick med dom och vi hade de rätt mysigt.

Bort sätt från att jag nu inte kunde följa med till pappa o syskon pga av dessa sammandragningar. Så nu ska jag vila. Vi har ju våra kaniner där och vi som skulle göra rent o mata o fixa en bur, så en av kaninerna, vi har hemma skulle få bo där ute from nu. Men nu får gubben göra allt själv. ;)

Hatar att vara ensam o "behöva vila" Så här tidigt. Ska se om jag får på tv o hoppas de finns något att titta på.

Sen runt 19 tiden åker vi ev. ut till Svärmor så får jag vila. Vill helst vara hemma, men då måste ju barnen ändå aktiveras till en viss del o just nu måste jag lyssna på dockorn rek. om denna graviteten ska sluta lykligt.

Ha en bra dag!!!!!!

1 Oktober!!

Så var September åxå slut, tänk vad tider går fort egentligen.

Fick lyssna på hjärtljuden i går 140/min.
Sparkar o sparkar ;) Så skönt mellan de onda o sammandragningarna, att veta att lilla har de bra ändå. Fast har ju sammandragningar jämt och när alla andra oroar sig så börjar man ju snart själv. Vill ju ha kvar den lilla i alla fall till V.30 eller något, då måste ju läkare o barnmorskor kunna sitt.

Är barnvakt i dag åt en liten tjej, som är lika gammal som Vendela, Vi gick i sammma föräldrargrupp när våra små pyron låg i våra magar. Sen har vi umgås till o från i fyra år och barnen leker jätte bra alla tre.

Storebror är i skolan nu. Så hoppas de går bra. De skulle ha en överasknings dag, så får se vad de kan bli.

Ska lucha snart med en vännina, o hoppas barnen får äta "under mig", då de är buffe. Vill inte betala 70:- st för dem med om de ändå bara äter lite gran. Så nu stor de Nudla o bambu på menyn. :)

Ska se om Älskling vill följa med. Han jobbar ju natt, ständig, så de är inte säkert han orkar de.

Nej får nu se vad de små stora tjejera gör. ;)

Ha de gött!!!

RSS 2.0