27/2 2011

Idag fyller min lille bror 15år! Grattis!!!!

Här har han Tävlat i Tynglyftning. tror han fick Guld?!


Så vi var hos dem i dag och fick god mat och tårta.

Mario var på Simskolan i dag för första gången. Han tyckte de var roligt, så nu hoppas vi han kan simma på rikigt till sommaren. :)

I går var vi på ett annat kalas, Kompisen son Emil fyllde 6år. *Grattis*
Sen gjorde vi den sedvänliga Månadshandlingen, fyllde på Skafferiet, Kylen o frysen.  Så Skönt när de är gjort. :)

Nä nu ska vi sova. Ska ut och fixa mina kaniner i morgon, ska göra rent och fint hos dem, klippa klor och de som behövs........

Kram


25/2 11

Jag o Vendela hade klipp tid kl 9:00. Så på vägen dit gick vi till Ica, köpte lite fika o tidning till Vendela då de inte kunde klippa oss samtidigt. Hade även rabbatt på blöjor, så inhandlade även de. Tog ut mitt efterlängtade packet från Ellos med kläder till mig :) Så nu slipper jag bara gå i mamma kläder. :) Väl hos frisören sov William, så jag klippte mig först, ifall han skulle vakna. Vendela roade sig själv, med en leksaks låda, sin tidning och sin fika. Sen Var de Vendelas tur o de blev kort, då hon klippt sig själv för ett tagsedan, så nu är de jämt o fint.
William sov hela tiden.

Handlade lite till på netto, och torget, En hood tröja till lelle och en till Mario. Vendela fick en Pippi tröja och William en dregelhaklapp. (För framtiden)

Väl hemma, så ringde jag Min bror jimmy, han slutar tidigt på fredgar och brukar komma hit en sväng då. Han var så gullig att han även hämtade hem Mario, så vi slapp dra ut allt igen. :)

Lunchen/mellis ( ja berående på villket barn) Skulle vart på Mc donalds, men vi fick rycka in o hjälpa en äldre herre som kolapast utanför vårat så han kom med i ambulansen. Lelle börjar ju jobba redan vid 16 på fredagar så de fick bli hämtmat från donnan.

Tänk var tiden går fort, barna växer så de knakar. Letade lite bilder i datorn sen barna var mindre, hade ju inte denna dator då, men hade allt lite bilder.....

Marios dop! Här 3månader!

Mario Ca 8mån

Mario ca2år

Mario ca 3år

Vendela bebis någon månad

Vendela 9mån ?

Vendela

Vendela ca 7mån???

Visst är de lika?? Rosa kläder på Mario eller blåa på Vendela. Någon skillnad???? Och visst är William en kopia av Sina syskon?!

Nä nu ska jag försöka få ordning på mina stora som börjar bli trötta efter en lån vecka.

I morgon blir de kalas För kompisen Emil som fyller 5år *Grattis*

Kram


23 Februari 2011

Dagen började som vanligt med att skicka de stora barnen till dagis/skola.
Mario hade skridskor idag. Gick vel inte jätte bra då vi bara har åkt 3-4ggr med barnen. Måste försöka komma till ishallen oftare. :)

Har fått så ont i min ena axel, kan jag burit förmycket? Så när jag ammat william så tog jag en iprem o la mig att sova jag med. Då William sovit dåligt i natt, var jag med jätte trött.

Jag och William hämtade Mario på skolan, gick hem, så skickade jag iväg Lelle att hämta Vendela.

Marios kompis T ringde och ville leka, så hon kom samtidigt som Bvc sköterskan.

William blev vägd 4,7kg. Gått upp rejält sen han föddes. Nästan 700gram.
Fick läkar tid, och massa allmän info, som man redan visste, de är ju tredje barnet. ;)

Barnen lekte snällt. Tills Hennes mamma kom o hämtade.

Nu ser barnen på ice age 3. Medans William sover. Snart blir de tandborstning, pyamas och sängen.
I morgon är de bara Mario som ska upp till skolan.

Mitt klädpaket  från ellos har kommit. Fick lev besked i går att paketet var skickat och de skulle ta 3-5 dagar innan jag fick de. o de tog en dag. :) Ska hämta ut de på fredag då min mamma pening kommer.

William igår :)


21/2 2011

Idag var de dax för barnen att börja skola/dagis i dag. Trötta barn som kom hem.

På eftermidagen kom kompisen V. Med sin lilla M. Vi pratade barn o förlosningar. Hennes dotter är 3månader, så vi har ju fött barn rätt nyss båda två. :)


Bilder på våran prins....I Går firade vi min mormor som fyllde 69år. Min "Lilla" Kusin M hade bakat två smariga smörgås tårtor. Får leja henne till dopet tror jag :)
Vi var 16st allt som allt i hemnes lilla två, men hon hade lyckas duka upp till alla i hennes lilla vardagsrum.
!!!"Grattis Mormor"!!!


19/2 2010

Vaknade av att kompisen T rinde o frågade när vi skulle åka till Stellas lekland. Träffades vid halv tio o åkte till Skövde. När vi kom var de lagom med folk, då de öppnade vid 10:00. Betalande Entre' o sen var de lektajm i 3tim. Alldeles lagom. :) De var ruchkanor bollhav, kläderställningar o mycket mer. http://www.stellaslekland.se/

Barnen lekte o Vi vuxna gick våra rundor för att ha någon hum om var barnen var. :) testade någon ruchkana o ammade. :)
Barnan hade i allfall roligt, så de lär bli flera besök hit. Efter blev de sen lunch på Max, med 6hungriga barn.


Vendela testar hästen!!


Mario i den stora Ruchkanan!!

Vendela i boll havet!!

Mario i en annan ruchkana!!

I morgon blir de kalas för min Mormor, som blev 69år den 13/2!!18/2 2011

Dagen började tidigt, de knakade på dörren 7:45, o in kliver lelles kompis H in. Han hade besiktat bilen och kom förbi för att kolla in bebben. :) Lelle fick gå upp och jag o William sov en stund till innan de var dax att amma igen. Ska inte gnälla, då han äter bara 2ggr per natt. Sen åkte killarna Lelle Mario o H in till City gross för att handla lite.
Kl10 väckte jag Vendela som fortfarande sov. Kompisen S och hennes 2tjejer + bonus son kom så barnen skulle få leka lite. Bonusonen A är ett år äldre än Mario och de har lekt sen bebisar. Ena flickan T är ett år yngre en Vendela, går på samma dagis men leker inte jätte mycket där, men hemma leker de så bra. Den yngsta är 9månader Ä, så de blir vel William som får leka med henne sen.
Min Kära farmor kom förbi för att kolla bebisen.

Sen var de tänkt att vi skulle dra i väg o bowla. Marios kombis A Skulle vara med, men när vi kom till bowlingen var de fullt. Så vi gick till ett fik o fika i stället. ;) Kompisen A skulle sedan till sin mamma, då de var hennes helg.

Kolla in den nya sekendhand för mamma/barn. De var en mysig liten butik. Lilla Bus. Men de fanns inte mycket pojk bebis kläder. :(


Sen åkte vi o handla På Coop. Fick billiga Libro blöjor. 99:- med Coopkort plus 35:- rabbat på steg 1.2 eller3.
Handlat även lite mat. De hade även halva priset på Abecos regnkläder, hoppas de finns kvar till nästa vecka då mammapengen kommer. ;)

Ska till de nya leklandet i Skövde i morgon, Ska försöka komma ihåg att fota, så ni får se bilder. :)

Alla barnen är ny duchade, köpte en ny duch cream Barnängen med honung, till de stora, luktade jätte gott. William får nöja sig med olja än så länge, men när vi badade i baljan, märkte vi att vattnet sjuk undan, de var hål i balja, så måste skaffa en annan. Men nu har alla tre pyamas o de med tänder har bortat. Hoppas nu vi får i säng dem i någolunda tid idag. Skola/Dagis på måndag igen!!

Kram


15/02 2011

VI började dagen på Öppna förskolan, så barnen fick leka av sig. De klädde ut sig till ridare och Prinssesa. :) Mario pälade ett fartyg, som han fick smällt och med sig hem. Ja de han med en hel del på de 3timmarna vi var där.

Idag var vi med i Skövde tidningen. Så här blev kortet:


Suddigt, ja men jag fotatde direkt från tidningen!!!Framåt eftermidagen kom barnens faster Maria för en kort visit, då hon åker hem till sin familj på Malta i morgon.
Alltig lika trevligt när hon kommer. :) Med sig hade hon Farmor. Barna fick presenter. Mario en ben10 klocka och Vendela en Barbi. William fick 2 häftiga rock bodysar. Tack Maria!!!

William 1vecka. Kläderna har Mormor, Pirre o James köpt på Kalikå. Kläderna är syda av mammor i polen? (har jag fel nu?) som vill ha sina handikapade barn hemma, och kan på så sätt försörja sig. Bra va??!!

Stolt stora syster! Pappa har fotat, där av ormen!

Stolt store bror!

Barna är nattade, William ligger här och sover igen efter att han fått lite mat.

Nu ska jag plocka lite i köket, innan House börjar!!!

KramAlla hjärtans dag!

För 8årsedan blev jag o Lelle ett par. 4:e dejten. Nu 8årsenare har vi 3 underbara barn. O gått igenom så mycket tillsamas både bra o dålit, underbara o tragiska saker. Men vi har hållt i hopp.

Även fast han är rätt seg, så händer de att han överaskar en rejält. Som nu efter William har kommit, så har han städat, diskat, tvättat o möblerat om.♥♥ o låtit mig få sova:) Älskar dig och hoppas på mer härliga år med dig!!!

Försökte hitta en bild på oss båda, men ike..... Här är en på älsklingen, lite långhårig o 3år gamalt. Men han är sig likt :)Idag har vi varit och tagit bbkort, som kommer ut i tidningarna SLA, hjo o Skara tidningarna.
Kommer även få kort, att Pryda vägen med:)

Älskling är just nu hos sin mamma och letar gammla papper, på huset då de ska säljas.
Typisk just idag!!!

Mario spelar ps2 och Vendela är med o ser att han gör rätt :)
William sover här efter att ha fått lite käk....

Själv ska jag snart hitta på något till lunch, men vad??? Får fundera lite....

Kram


12/2 2011

Idag var min "Stora" kille på Barnkalas. Sen har vi storstädat i lekrummet, torkat av hyllor o golv samt bord. Ska försöka få älskling skruva upp en hylla till, som vi ska ställa saker på.....

Bakade Pizza till middag, med kvarvarade köttfärsås från i går. Den räkte även till 20piroger som vi ska ta med till Kaninutställningen i morgon och äta till Lunch.

Mario har ställt ut sin hermelin hona som vi köpte på gotland förra sommaren. Hoppas nu hon får godkända poäng, så ska hon stambokföras sen. Hoppas även hitta en bra utebur till balkongen, där hon kan få sin första ungar, då vi ska ha henne i avel är de tänkt.... Vendela väntar med späning då vi lovat att om hon får en hona ska hon få denna o själv ställa ut den.

Bakade en lite sats med bullar i går, som blev uppättna nästa direkt, lyckades frysa in 10st, samt spara 10st som vi ska ta med till Lu. Landsutställningen i Vänersborg(Kaninutställninge)

Nu sover lille man så ska se om man hinner något mer  innan Melodi festivalen :)


Kram


Jag tävlar hos Millah om ett valfritt väggord i trä från Mysigahem.se

Tävla om ett valfritt väggord i trä från Mysigahem.se

Millah Mysigahem.se

Tävlingen avslutas 21 Februari ♣ Lycka till!

8/2 2010

Så var man 3barns mamma. Full av energi, springer man i affären och handlar, tills man kommer hem och inser att oj, jag födde barn för 2dagar sen och man är alldels slut. Så var de med den låsas energin... ja lura sig själv kan man ju....

Ska se om jag orkar en mini promenad med Vagnen i morgon, så lelle får sällskap när han ska ut med hundarna.
Våre ju kul att få inviga den åxå.

Barnen tycker de är jätte kul att de fått en lille bror. Men de ska pillas, kolla blöjan, om den ena knäpper t:ex tröjan då ska den andra de med. Försöker då förklara att de får göra varsin sak, så den andra får ta tex strumporna, när den första är klar. Den andra blir då ledsen....... Jaja de tröttnar någ om ett tag.

Hundarna är åxå jätte intresserade och ska ha koll på den lille.....Just nu ligger William i babysittern och sover. Vi har en sån som man kan lägga ner, så han inte skadar ryggen.....Kram

William är född 06/2 2011

Vi har inte riktigt säkra på namnet än, men vi tror de blir en william.

Vikt: 4065gram
Längd: 53cm
Född: 06/2 2011 kl 22:20 Efter 12minuter av krysning.Vi är hemma nu och allt är bra!!!!

Ska du vara extra noga med vad du väljer är det nu!

Jag tävlarom detta kit  på http://tiobarnsmamma.blogg.se/


Nyfödda barn är ömtåliga små personer, och behöver produkter som verkligen fungerar. Libero lägger ner mycket tid och stor omsorg på blöjor och babyvårdsprodukter för de allra minsta. Med ett skonsamt och svanenmärkt sortiment kan du känna dig säker på att ditt barn får det allra bästa. Se här när vi besökte Danderyds BB – helt magiskt!
http://www.youtube.com/user/liberosweden#p/u/0/ESMoqEz9QsY

Ett kit innehåller:
1 st Libero gosefilt i fleece
1 st Libero Baby Soft size 1
1 st Libero Baby Oil
1 st Libero Baby zink
1 st Libero Baby wash
1 st Libero Baby amningskupor
1 st Libero wipes
1 st necessär innehållande 3 samples på babyvård
3 st 50 kronors checkar (50 kronor rabatt vid köp av ett paket Libero blöjor)
1 st graviditetsbok

4 Februari och ingen bebis än.....

Har fått ut mina ungar att leka ut i trädgården. :) Mario är på bättring men han kan ju ev. smitta så han fick fick vara hemma i dag med.

En av mina älsta vänninor marina http://mynewhome-mynewlife.blogspot.com/ Har för någon månad sen flyttat in till sin pojkvän Peter. Han har ett hus som han renovera, så nu har de ett hus som de renovera. De fixar o donar, med golv o vägar, så man blir alldeles avis. Vill ju åxå. Så nu har jag bestämt mig för att fixa nya kökstolar, som jag bara måste måla o fixa själv, samt ett nytt köksbord. Har ett i glas och kan ju säga att de är inget att rekomendera när man har små barn..... Sen har jag ju min köksoffa som skulle målats om för länge sedan.....

Så nu när jag är mammaledig så måste jag ju sätta igång sen när bebben har kommit eller hur.
Hade ett köksbord i furu, men de fick min syster. hmm undra om hon vill byta????
Stolarna vi fick med glasbordet, var av sämsta kvaliten.


Ska kolla mina barn nu o ta in hundarna, o jag som hade tänkt ta o torka av köksgolvet utan hundar o ungar, Får se om de kan hålla sig i lekrummet tro?????


Kram!!!!!


3/2 2011

Så är de snart dags att begrava bilen då.... De kostar mer att reparera än vad den är värd, o vi har redan lagt ut massor på den. Varför allt just nu?? Ska ju snart föda barn eller skulle ha gjort för en vecka sedan.
Jaja hoppas just nu att de löser sig....

Mario har haft en lite sväng av magsjuka här, Spyde i går kväll, sen har han suttit på toa några ggr i dag. Men de verkar vara av den mildare varianten, då han äter och är pig. Men han får allt vara hemma i morgon med. Vendela fick med vara hemma i förebyggade syfte. Hon har varit extra gnällig i dag, så de kan ju vara något på G.....

Skulle ju haft Tupperware party, men får skjuta på de igen. Har gjort de 3ggr nu. Men har fått in en del beställningar, så får kanse ta de via telefon i stället. Blir ju enklast så...

Idag hyrde vi Alice i Underladnet o såg. Visst den var rek. från 11år, men Barnkanalen har mer skrämade i sina barntillåtna.

Barnen var glada o vi gjorde egna chips till.

Kram!!!!

1 Februari 2011

Så var vi redan inne i februari.

Var på koll oss bm i dag, skulle visst ditt i morgon, men hon sa tisdag, så när jag kom hem att hon skrivit den 2:a...
Jaja hon han kolla ändå.

Hjärtljud: 140
Magen: 39cm

Har gått upp hittils: 9kg.

Vill att hon skulle kolla livmoderhalsen, men de ville hon då inte göra. Fick en tid, till nästa Onsdag. Har ingen bebbe kommit då, ska jag få en tid till igångsättning Sön 13/2, Då vi ska vara på Kanin utställlinig. Sa jag inte att de skulle bli den helgen bara för att???... Jaja hoppas iallfall att de kommer igång snart, helst i går.....

Barna ser på kvälls film, ska snart börja med middag, i dag blir de ungstekt falukorv med pasta.....
I morgon Köttfärslimpa med ugnstekt potais.
Tor tänkte jag laxbullar med potatis, o fredag tackos. Lördag o sön har jag inte hunnit planera in än. Så de kommer senare. Försöker planera in för en vecka åt gången, så jag kan veckohandla efter de.. i bland blir de bra o ibland mindre bra. ;)

Längtar till våren utan slask, men nu ska de ju bli kallt i slutet på veckan igen... Vill inte... Vill ju ha vår så ungarna kan vara ute och leka i stället för sin kvällsfilm........

Kram

RSS 2.0