29/9 2010

Här har de hunnits med mycket. I helgen Fyllde jag 25år. Så lite släkt och vänner var här o firade mig. Bakade tårtor o laga mat halva dan.

I söndags var de möbeldagar i tibro så ditt tog vi en tripp, Måste ditt tidigare nästa gång, då mycket var slut. Men fick med mig 2st 2pack med hyllor för 95:- St, ordinare pris log runt 1100-1200,så där kännade vi ju en slant. har inte fått upp alla hyllorna än men 2 ska st ska sto under projekton duken med dvd o spel tänkte vi. De två andra ska ställas backar i o in barnens rum.

På måndagen var i Göteborg, så då var vi ju tvungna att åka till ikea. ;) Vendela fick ett litet bord att ha framför sin lilla köksoffa, båda fick varsin enkel vägg hylla. Samt lite smått o gått. Vi åt även lunch på ikea. Sen åkte vi till unverseum, vilket barnen tyckte var mycket roligare :). Vi hade även med en väninas ena son, så de var full rulle.

I dag på praktiken hade jag såna förvärkar som inte vill ge sig, så ringde barnmorskan som tycket jag skulle ringa till gyn. Men de tog nästa halva dagen att komma fram, fast man stod ett i kön. När jag äntligen kom fram så skulle jag till förlosningen. Fick en tid att åka dit, så Älsklingen fick hämta mig efter barnen, men med 2 trötta o oroliga barn i väntrummet, så fick Älsklingen åka med dem till Farmor, när han kom tillbaka hade jag redan fått min kontroll o de vissade sig att jag hade Sammandragningar och en förkortad livmodertapp. Så är nu sjukskriven till den 11:e o får inte stressa, lyfta tungt, fysiks ansträngade (vad de nu är)) Samt villa regelbundet, de missade någ att de inte var mitt första utan tredje, men jag ska föröka göra som de säger. Fick en ny tid till nästa vecka. Hoppas de har blivit bätter men inte som de känna nu.

I morgon ska jag på vanlig kontroll på Mvc, så då får vi se vad dom säger.


Ne nu ska jag fixa lite mat, Så ha de så bra!!


21/9 2010

I går var vi o storhandla medans Mario var i skolan, så vi hade bara en unge att koll på. :) Killa in på Polarn o Pyret och köpte en Windstoffer till Mario,( Då vi köpte en till Vendela på Tradera, kände vi att Mario behövde en med, Tröjorna/jackorna är ju kanon) samt 3 tunnare mösser, med lite flise i. Tänkte de kunde vara bra, när vi har kalla mornar eller tempen ligger på 5grader eller något.
Fast de kostar ju att gå in, samt med en tunnare mössa till bebisen, gick vi ut 740:- Fattigare.

När vi kom hem, hämtade vi Mario från skolan, Sen kom min kära kusin Moa o hennes blivande man.
Vi hade en trevlig eftermidag o kväll innan de var dags för natting av våra kära barn.

Var hos läkaren i dag, efter som min hosta, hals ont eller Täppa inte ger sig. Men enligt läkarne är jag frisk. Fattar inte har ju feber till o från eller är de sånt som hör till graviteten???????

Ja ja på Torsdag, blir de praktik igen, och handling med min kära mormor, som jag är så stolt över.


Hej då! Snart börjar House......


19Setember!

Har nu forsatt med våran storstädning.

I kväll blir de chips framför valvakan, och ett hopp om att jag/vi ska får vara hemma mer med våra barn, om rätt sida vinner. Annars kommer de bli rätt fattigt, o vi måste tänka om en hel del. När våran lilla/lille kommer vill vi inte sätta henne/honom på dagis, förrän  h*n är 2-3år. De komemer vi för modligen inte göra heller, så de är våran framtid som hänger på i kväll. Vendela ska slippa gå långa dagar på dagis och Mario slippa gå på fritids utan kan komma hem efter skolan o ta de lungt samt göra läxer innan mörkret faller.

Nu har vi planerat in en kryssning för hela familjen plus mormor, hennes man och deras lilla James nästa helg efter vi firat min 25årsdag. Så när vi ändå åker för bi Ikea så blir de en sväng ditt med. Behöver mer förvaring, samt lika dana kökstolar. Våra kökstolar har en förmoga att gå sönder, så nu har vi alla olika. :)

Nä ska nu ta i tur med mina busar, som lykas häva ut en hel låda med skruv så nu har de att göra en stund.


Ha de bra alla där ute!!!!

17 September 2010!

Å vad jag önskar de var den 20:e i dag, så jag kunde storhandla i dag. Mina pengar Ska komma innan barnbidraget, men ni vet försäkringskassan...... Så mina kommer på måndag de med.
Så till fredagsmyset får vi baka något gott, vilket barna tycker är jätte kul.

Mitt nya moden har kommit o ligger o väntar på ica, men ska ändå ditt på måndag o hämta Vendela skor, Röd/vita Kavat som hon själv har bestämt, hennes gamla har liksom sett sina dagar o är ärvda så dessa kavat skor är ändå lång livade. Så tror jag väntar tills dess.

Barna ser på någon film just nu, innan deras filmtid är slut o de får hitta på något annat. Pappan i huset ska snart till jobbet, så jag tänkte göra ett röj i barnens rum samt våttorka o byta sängkläder. Så min kära tvätthög kommer att växa, så en del maskiner kommer att köras i dag med.

I morgon ska jag få lite egen tid (hoppas jag) då jag ska på ljusparty hos en vännina. Älskar gå på party o ljus hör liksom till nu på hösten, ska ha ett eget ljusparty nästa helg, efter min 25års kalas/eller fest vad man nu kallar de.


Nu får ni ha en bra helg, o komentera gärna om ni vill!!!!

Ultraljud V.15


Här studsas de!


15 September 2010

Har hunnit med en del på förrmiddagen mellan hostan o snorrpapper. Lagt in en diskmaskin, damsugit i köket, men damsugaren la av efter halva så fick soppa, de sista. Så nu står även damsugare på min måste lista. Snikarn kom precis innan jag skulle trampa i väg o hämta ungar. Han fick jobba ostört.

Tänk att fast man är sjuk, så är de jag som ska fixa hämtingar o lämningar. Var är min rätt till villa tro? När vi kom hem hade vi fyra nya, eller ja begnade luckor uppsatta, väntat sen Agusti 2009, men nu är de uppe. Väntar på de andra luckorna nu, då dessa är i furu o resten är vita. Bättre sent än aldrig :)

Fått Mario att skura skåpsluckorna nu. Han tycker de är roligt så varför inte?

Ska till svärmor en stund, så vovvarna får gå ut i skogen, o en av pappan i husets bilprojekt ska till skroten. Han skulle fixa en gammal bil för så där 3år sen, men inget är gjort så nu har jag övertallat honom till att lämna den där den hör hemma.


Bebisen sparkar o grejar, så häligt mellan förvärkarna att allt är ok!
Är i vecka 20 nu, så fostret har blivit ett barn.

Ska se om jag kan ladda upp någon bild min mina Älsklingar!!!

14September!

Så var man redan i mitten av September. Vad hände med sommaren tro?

Har varit sjuk en vecka snart. Denna försyldning vill liksom inte ge sig. Jobbade i fredags på min praktikplats. Sen blev jag sämre på helgen, O både i går i dag o i morgon har jag fått massa sms om vikarie på olika dagis. Varför just nu när man är sjuk??

Mario var på Skattsökarna i dag. De är typ som kyrkansbarntimmar kan jag tro. Medans jag var o hostade på teori lektionen. :)
Måste ju ha körkort snart. Hoppas på de innan bebben kommer.
Eftersom Vi hoppas att vårnadsbidraget blir kvar efter valet, så har vi planer på att jag är hemma dessa tre år o när de behövs vikarie enstaka dagar så får pappan i huset vara hemma.
Då kan de ju vara skönt att kunna ta sig någon stanns även om min kära man inte kan köra.

Snikarna har varit här o mät lite för skåpsluckorna i köket. Varit utan i ett år nu, så hoppas att vi får dem snart. Tänk att de ska ta över en månad att byta en dörr. De grejar men blir liksom aldrig färdiga. Man skulle ha eget hus, så skulle man slippa vänta på sånt.

Nä ska någ försöka sova lite. Fick Vendela i säng i någolunda tid i dag. Just måndag brukar vara svåra, då hon inte varit på dagis sen i tordags. Men i kväll var hon någ trött.

Har ni några frågor får ni gärna ställa dem!

5 September 2010

Så var hösten här.

Idag var vi i badhuset, då de var fri entre med några vänner o deras barn. Barnen hade jätte kul, ruchander o dyck hela tiden. I går var vi på tynglyftning tävling jag o barnen, gubben var hemma o sjuk. Min syster o bror tävlade. Jag om min syster var de första tjejerna engång i tiden som tävlade för sak. Men efter barnen kom har jag inte "hunnit" börja igen. Men nu har även min lillebror börjat o de är alltigt lika trevligt att titta på deras tävligar. De var då vi såg att de var fri entre på badhuset så de blev även ett dop i går med.

I morgon är de daxs för ännu ett ultralljud, hoppas då på en bra barnmorka så man kan få veta kön.

Barnen ska då till farmor en stund, sen ska vi ut o städa hos våra kaniner.
Nu börjar den hyrda filmen Land of lot, sår se om de är något att han.

I morgon ny dag ny vecka.


RSS 2.0