27 Agusti 2010

Har nu nattat barnen, eller de ser på varsin film i sina rum så hoppas de slocknar snart, så jag kan gå in o städa i deras rum. Nej de vaknar inte, har de väl somnat, så sover de. ;)

Börjar känna av gravititen nu känns som all energi bara är borta, o jag inte sovit på flera veckor. Men men måste städa o plocka i ordning till kalasen i helgen. Lill tjejen fyllde 4år i Onsdags, så i morgon kommer släkten och på Sön har vi ett litet barnkalas.

Har ju börjat min praktik nu, i förskoleklass o fritids, så hoppas på mycket vik nu, så jag slipper "jobba gratis" Visst får ju aktivites ersättning, men de räcker ingen stans. Specielt inte denna mån, när allt ska köpas in till Skola o dagis. Extra stövlar, mera kläder ect..... Ja ni med barn vet ju.

Så har man skolbarn nu. Min Stora(lilla) pojke har ju börjat skolan nu, första veckan. :) Tänk vad tiden går fort var ju inte länge sedan han låg i min mage.


Hoppas ni får en fin helg så ska jag snart, börja damsuga.


16 Agusti 2010 Ultraljud!

Vi var på ultraljud i dag, o barnet levde. H*n snurrade runt o de såg ut som h*n vinkande.

Fick reda på att vi var i v. 15+4. Så vi bräknade födelsen till ca 2/2. Ska på ultraljud igen om 3 veckor, då h*n är för liten för att se ev. Skador och missbildningar. Hoppas bara på ett friskt barn.

Barnen var hos morfar, där fick de hjälpa till att sätta upp stacket. De var mest mario som hjälpte till, då han älskar att "jobba."

På förmiddagen var vi på läkar kontroll för mario och kollade vik o läng. Tog även ett socker prov. Hoppas de inte vissar något.

Mina kaniner måde bra, o väntar nu kull på 2st, den 20:e. Den ena Lina har redan börjat boa, med gammla Nuttan inte börjat än. Får hoppas att de är dräktiga båda.

Får skriva mer senare.
10 Agusti 2010

Har kollat vinter o höst kläder i dag, för att se vad som behöver köpas in. Trodde ju att lilla syster skulle kunna ärva overallerna som brosan haft. Men ice Mamma de är ju killkläder kom de i från min 4åring. Ja ja tur att en av hennes kompisar har str över då, då var o shoppade i hennes källare, så nu har hon både overoll, jackor, termosar o känger, så ja hon är väldigt klar. :) Brosan kvar då. Vi Ska ner till ullared när mina pengar från försäkringskassan kommer och barnbidraget  o shoppa. Har aldrig varit där så de ska bli intressant. Fast har bara med mig min man o sonen, då min dotter bestämt att då får allt morfar vara barnvakt. En mindre för oss att ha koll på. ;)

Ska bli skönt att skola o dagis börjar snart så vi kan komma in i rutiner igen o att våra hjärtan sover kl 8-9 i ställer för 12 som våran lilla har bestämt sig för att somna, fast jag börjar redan vid 18 att få henne i säng.


Bakade scons till kvällsfikat i dag. Å i morgon får de bli bullbak. Ska ju börja praktiken  nästa vecka, får passa på då. Ska bli så skönt när lillan kommer i jan/feb. Så man kan vara hemma. *längtar*RSS 2.0