18/2 2011

Dagen började tidigt, de knakade på dörren 7:45, o in kliver lelles kompis H in. Han hade besiktat bilen och kom förbi för att kolla in bebben. :) Lelle fick gå upp och jag o William sov en stund till innan de var dax att amma igen. Ska inte gnälla, då han äter bara 2ggr per natt. Sen åkte killarna Lelle Mario o H in till City gross för att handla lite.
Kl10 väckte jag Vendela som fortfarande sov. Kompisen S och hennes 2tjejer + bonus son kom så barnen skulle få leka lite. Bonusonen A är ett år äldre än Mario och de har lekt sen bebisar. Ena flickan T är ett år yngre en Vendela, går på samma dagis men leker inte jätte mycket där, men hemma leker de så bra. Den yngsta är 9månader Ä, så de blir vel William som får leka med henne sen.
Min Kära farmor kom förbi för att kolla bebisen.

Sen var de tänkt att vi skulle dra i väg o bowla. Marios kombis A Skulle vara med, men när vi kom till bowlingen var de fullt. Så vi gick till ett fik o fika i stället. ;) Kompisen A skulle sedan till sin mamma, då de var hennes helg.

Kolla in den nya sekendhand för mamma/barn. De var en mysig liten butik. Lilla Bus. Men de fanns inte mycket pojk bebis kläder. :(


Sen åkte vi o handla På Coop. Fick billiga Libro blöjor. 99:- med Coopkort plus 35:- rabbat på steg 1.2 eller3.
Handlat även lite mat. De hade även halva priset på Abecos regnkläder, hoppas de finns kvar till nästa vecka då mammapengen kommer. ;)

Ska till de nya leklandet i Skövde i morgon, Ska försöka komma ihåg att fota, så ni får se bilder. :)

Alla barnen är ny duchade, köpte en ny duch cream Barnängen med honung, till de stora, luktade jätte gott. William får nöja sig med olja än så länge, men när vi badade i baljan, märkte vi att vattnet sjuk undan, de var hål i balja, så måste skaffa en annan. Men nu har alla tre pyamas o de med tänder har bortat. Hoppas nu vi får i säng dem i någolunda tid idag. Skola/Dagis på måndag igen!!

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0