30/11 -11

I Söndags var de exakt 7år sedan, som förvärkarna inte ville ge sig, Lelle skulle jobba på köttex o vi sov hos Svärmor o Svärfar. Eftersom jag åkt in en gång tidgare så tänkte vi avakta så lelle åkte till jobbet, medans jag log kvar i bäddsoffan, vet att jag skickade ett sms till min morfar som fyllde år, 27/11 att i dag skulle han förmodligen bli gammelmorfar i dag. När lelle hade jobbat klart ringde vi till förlossnings som sa att vi fick komma in. Vi åkte hem o bakade bbväskan innan vi åkte in till förlossningen, kom in, men hade inte öppnat mig så mycket än, men hade jätte ont, hamnade på oförlösta o fick någon tablett att sova på, men den hjälpte in så värta mycket, någon gån under natten/morgonen fick jag sterila kvadlar, de gjorde så j*vla ont, just när de sprutade in. Lelle som var så "stötande" Skrattade lite åt mig o fick skäll av barnmorskan som någ kunde ge han lite med. Kan ju säga att han inte skrattade mer. ;) De hjälpte o jag fick äntligen sova. Efter ett par timmarsläpte dem o jag fick åter igen dessa kvadlar, men nu hjälpte de ingenting. Fick då komma in i förlossningsrumet o andas luftgas, som jag tog alldeles förmycket o så var jag borta.

Vi fick frågan om att ha en doula hos oss som jag tackade jag till bara de att detta var hennes första förlossning, hade aldrig fått barn, och utbildade sig till barnmorka, kan ju säga att hon var mer hjälp för lelle än hos mig. Fick upp o gå lite med gå bord.

De fick sticka håll på vattnet o efter några timmar 20:44 var han ute.

Fick sy efter åt, men de var en lite pojke in min famn o lelle var någ rätt så chokad för de tog någ någon timme innan han vågade hålla vårat lilla under. Å jag tänkte alldrig mer barn, eller tidgast om 5år. ha 20 månader senare låg jag ju där igen.

De var första advent o helt fullt på avdelningen, o jag envisades med att lelle skulle vara kvar hos mig. Så vi blev instuvade i en handikaptoalett, så nära till toa hade vi, o våran lilla gosse låg i sin balja/säng o jollade hela natten o jag fick inte en blund i ögonen. Vi låg kvar 3nätter för att sedan få babyvård i hemmet.

Nu har lille Mario hunnit bli sju år, storebror till en syster o en bror.  börjat skolan.
Ni får läsa lite snett. Detta var med i tidningen i Måndagas.


Nä nu måste jag baka ut min deg. Sen har vi utvecklingsamtal för Mario o Movekids i kväll!!!!!!!

kram

23 November

Sitter nu en snabbis framför datorn innan de är dax för alla måsten. Vad brukar ni som är hemma med barn på ett eller annat sätt fördriva förmiddagen med?

En dag som denna, William är sjuk o just nu ligger o sover läkaren påstår att de är som en försyldning, men jag kan nästa svära på att de är försyldningsastma på honom med. (både Mario o Vendela har haft de)

Så nu ska jag hämta upp tvätt, lägga in våra egen tvättmaskin plocka in diskmaskinen damsuga köket.

Sen har jag påbörjat vattning av alla djuren ska bara ut o vattna kaninerna. :) och se hur de har de.
Marsvins ungarna växer så de knackar hoppas att de forsätter så.

Vendela är sista dagen på dagis denna vecka, o Mario är i skolan.
De vankas ju barnkalas i helgen då Mario fyller 7år i år. Vi tänkte göra något lite annorlunda i år o kalaset kommer att firas på Stellas


Trevlig onsdag.....

16 November 2011

Tänk om ett par Veckor är de 1advent, var tar tiden vägen?
Vad brukar ni göra? i år har vi 2födelsedags barn att Fira, Min syster som fyller den 25:e o Mario som fyller den 28:e så den helgen är de kalas både släkt o barnkalas. Samtidigt brukar vi ju gå på tomtepard. Så måste vi till ikea o köpa Julklappar, vill helst till ullared men får se, hur vi gör.

Barnen är nu på skola å dagis, William sitter här o leker medans jag bloggar lite, kollar fac o mail.
Ska försöka ta mig till Gymmet när William ska sova middag snart, hoppas bara han vill de. ;)

Får jag bjuda på denna bild?
William 8månader!

Har även ett familljekort men har den inte i datorn ännu.

Är så les på några av våra vänner, de har vi flera tillfälle lovat grejer som de sedan drar sig ut o sen när vi träffas är allt som vanligt, man blir sviken för att sedan låsas som ingen ting. Vill inte skriva vad fall dessa läser min blogg, men måste ta itur med detta snart. Hur säger man upp en lång bekanskap? Vi kommer ju ändå träffas på olika platser så de är ju inte de lättaste.  Hur skulle ni göra?

Nä ska aktivera min bebis nu ;)

Kram

Skriv!!!

Ser att de är inne en del på min blogg, men ingen komententarer på typ jättelänge.

Vad vill ni att jag skriver om?
Något ni undrar?

Har ju jobbat en del nu så har lixsom inte så mycket att skriva om, Men om ni vill kan jag be min sambo som varit hemma o skriva något inlägg kanse???

Ska få mina troll att sova nu, Willam sov mellan 8-9 nu på kvällen sen tycket han att der räkte, men nu ska jag allt natta honom...

När tycket ni de är dax för eget rum???

Mario var 8-9 månader tror jag o Vendela runt 6månader, har lite ångest nu gällade när Willam ska få sova i sitt rum som står o väntar...... Just nu som endas lekrum......

Ikea blir de snart så barnen ska få någon att stäng av något slag så vi kan sätta upp deras draperi, så de kan "stänga" om sig när de vill vara fred. Sen behövs endel hyllor o backar för här ska vi få ordning.......

Sov Gott o Godnatt!!!

4November

Jobbat hela veckan utan onsdag och nu är jag ska jag även jobba mån-tisdag nästa jobba, Vilket betyder Ikea till nästa löning, så vi kan köpa lite hyllor o backar tyger m.m Så vi kan få lite ordning här. :)
När familjen Växer så är förvaring o Smarta lösningar A och O.

William har nu lärt sig ställa sig upp, men står inte utan stöd utan måste hålla sig i något, så står han där. han lånade syrrans dockvagn o tog några steg, så får nu inhandla en lära gåvagn, de är nog lite säkrare ;) Marios var jätte gammal o ramlade i hopp o Vendelas blev körd ute, så dem har jag inte kvar.


En bild från i går, när vi krattade löv. Mina Föräldrar säger att Vendela är en kopia av mig som liten. :)

Första packetet av tre kom nu i dag med Jultidningar. Barnen har sålt för 3olika förlag o fått i hopp följande:
En dvd en kamra o en sminklåda, smiket blir ju till mig o Vendela då :)

Ni som har femåringar där ute, Vendela har börjat ljuga så "bra" (är vel felord) att man inte längre kan se om hon ljuger, hon skyller just nu på Spöket laban och labolina. Så vi har nu bestämt om hon gjordt något fel som hon inte "vågar" erkäna så är de ok att skylla på dessa. Men vill ju inte att de ska vara ok att ljuga heller, även om vi pratar om de o hon ber om ursäkt o så, men hur gör ni?

Hoppas alla får en bra helg, då jag har "lite" (läs massa) tvätt att vika o lägga in, innan jag med får slå på tv....... :) Kram

RSS 2.0