29 April 2011

Öp. förskolan i dag med. Nallekalas för de störrebarnen. Barnen fick glass o ballong när kalaset var slut.
När vi kom hem satt min lillebror vid datorn. Han har egen Nyckel hit då jag tycker att de är bättre han kommer hit en dreler på stan om de inte passar någon buss hem. Han är 15år o väldigt mogen för sin ålder. Han komfimeras nu i maj, o håller på o ta am kort. Han ska även vara fadder till William. Han är jätte bra med barn, kan säga till o leka med dem. Han älskar att gå med barnvagen, eller har med någon av de stora barnen i traktorn. Barna älskar att umgås med honom.

Lagade Tacos till Lunch/middag.Lelle åkte o jobba o Jag o barnen städade deras lekrum o sovrum. Barna fick även massage, vilket de tycket var jätte mysigt, en egen stund med mamma!

Nu ser de på barnkanalen o käkar chips.  Ska passa på o moppa rummen, när William sover, Mario har damsugit. Ska även boka tvättstugan, då tvätten växer här.

I morgon blir de skogen igen, då ska vi lägga blodspår med hundarna, mest för Ludde då han älskar denna "lek" eller träning. Simon fattar inte riktigt vitsen men vem vet, han kan ju kanse fatta i år. :)

Lelle är på jobbet som alla fredagar, o ev. nästa helg jobbar då med, då de är kort om folk. Tycker de är roligar att ha honom hemma!


Hoppas allt är bra med er!! Kram


28/4 2011

Sitter här med en sovande William i famnen, hoppas nu han sover en stund då min plan är att moppa köksgolvet, tror ni jag hinner fixa de???? Får hoppas de, för av någon annledning när jag bestämt mig för att göra något som att damsuga, moppa lägga in tvätt eller disk så ska William äta-han somnar-jag börjar-telefonen ringer-jag försätter- Någon av de stora barnen måste ha hjälp att fixa något super Viktigt-Gör ett nytt försök-William vaknar. Ja ni förstår.

Idag var Jag o William på babymassagen, de var jätte mysigt även om William bestämt sig för sittande massage. :)

Väninan M tog med Vendela o hennes dotter F och lekte utanför, tills Öppnaförskolan öppnade o massagen var slut. Så om ni har små barn så rek jag verkligen babymassage, så man kan änvända sig av samma typ till sina större barn. Studier har även vissat att babyn blir tryggare i sig själv. Även vid magvärk orolig ect. Ska massagen lugna barnet.

Vi var hela fm på förskolan, påvägen hem möte vi lelle o Mario som skulle handla lite, jag var sugen på grillning och lelle på att åka till Silverfallen. Så vi åkte till Silverfallen o grillade. Jätte mysigt med vattenfallet som strömar genom en kohage, så kor träffade vi även på med sina kalvar. Skog o vatten kan man önska sig något mer. Glada, trötta o blötta barn hade vi iallafall med oss hem. :)

William fick även testa lite ersättning, vilken gick jätte bra, så nu ska lelle ta den matningen några gånger i veckan, då vi märker att han är hungrig fast han ätit. Ska forsätta med amningen minst i 6månader. Fast med lite tillägg o snart även lite fast födda.

Vad ska ni hitta på i sommar då? Vi ska hjälpa pappa påbörja målningen av huset, hjälpa svärmor att flytta och lite dags turer ev, någon camping. Typ Sommarland, Astrid Lingrens värld och kolmården är planen....
Och massa bad o grillning förstås.....



Kram

27/4 2011

ÅÅ Gudarna ska veta att idag är jag trött.
Började förmiddagen hos min Vänina S. när jag lämnat barnen på morgonen.
Hämtade sedan båda barnen, William var ju med mig hela tiden. ;) Kände hur seg jag var o kom på att jag inte ätit mer än en kaka hos S. Beställde lite "fusk" mat. (Rullar till oss Vuxna o barnen fick dela på en pizza) Sen var de tänkt att vi skulle Gå till väninan T. barnen skulle leka, o lelle vara hemma o städa. O vi skulle gå iväg, känner världens huvdvärk, o hur jag nästan blir lite yr. William skriker o är hungrig åxå. Måste nu inse att om jag nu går i väg med barnen är de ju inte ens säkert jag kommer dit.
Går in och Ammar William o känner mer o mer detta går inte. Tänker att jag ska läga mig en lite stund. 0.5sek efter stensover jag. Älskling ringer Vännina T. och förklarar.

Nu 3-4 timmar efter är jag fortfarande trött, men kan sitta uppe en stund o kolla fac, mail och sånt.
Hoppas nu att de är resultatdet av för lite sömn, ioch med att jag envisas med att helamma, så får jag fortfarande amma 1-2ggr oftas per natt. Bara jag inte håller på att bli sjuk???!! När William är 4mån tänker vi börja med lite grött är planen. Hoppas jag orkar till dess.....

I morgon blir de första gången av fyra på babymassagen.

Kram

26/4 2011

När vi lämnat Mario o Vendela på Skola/dagis, tog vi våran "dejt" Frukost på Mc donald. Visst är vi romatiska va? hahha ;)

Sen gick vi till Skopunken o köpte 3 sandaler (betalde för2) Ett par Vita till mig o ett par Svart till lelle. Vendela fick Grattis paret, då vi köpte sandaler till barnen i höstas när de reade ut dessa, men Vendelas fötter att växt mer än planerat, så hon fick nu ett par till. ;) Mario har redan 2 som sitter jätte bra, så Pepper Peppar är vi nu färdiga med sko/klädes inköpen, iallafall till hösten.

Efter han vi även han med att handla åxå åkte vi till Barnes Morfar fixade middag till Moster Madde Morbror Jimmy Moster linda o Morfar då. Gav kaninerna gjorde rent, hittade ungar i Nuttans bur. Hmm De år förmodligen fel pappa till dem, då jag inte hunnit fixa någon ny avelhane. Gick en promenad innan vi får hem, barnen ser nu på Hello Kitty filmen, får se vad de tycker om den nu......

Visst är de härligt när barnen är ute hela dagarna och leker i stället för att sitta inne. Man slipper tjata o ha koll på tv. ;)

Just de William försöker nu sträcka sig uppåt, "pratar" o vill vara med mer. Visst är de roligt?!

Nu Ska jag sova för jag är så trött..... Värmen tro???? Ska även väcka lelle som ska till jobbet nu.

Min dag i morgon

6:45-8:00 Väcker Mario o ser till att han kommer till skola, mät och påkläd ;)
8:00- 8:45 Gör samma med Vendela
8:45- 13:00 Är hos Väninnan S o fikar, hämtar Vendela o Mario
14:30 Går över till Väninan T o Hennes barn E, R o R så de får leka en stund.
17:00-18:00 fixar Middag o gör i ordning för kvällen ( Något med färs Tacos eller kålsoppa. Vad tycker ni???)
20:00 Barna är i säng, o jag fixar lite innan de är dax för mig att nanna.

Där i mellan är de tvätt, disk, blöjbyte o Amning som står på Menyn.!!


Kram



25/4 2011

Sätter här nu en stund vid datorn innan jag ska ta itur med vårat sovrum. William ska nu få sova i sin egna säng, då vi lånat den han har tills nu. Lennart har jag satt att bada William, blir hans första bad med pappa.

Varit en trevlig dag i dag, sov länge= Sen frukost. Sen tog vi barn och hundar o gick upp till CityCross/Jula/Klädhuset(plus några till) fikade lite på City cross. barnen fick korv m. bröd.

När vi kom hem, grillade vi kött och åt potatis sallad till. Muma.
Studsmattan blev upptagen o barnen hoppade en stund medan jag passade på o göra rent i kaninburen, o lelle krattade lite löv. Avslutade kvällen med vatten krig. :)


I fredgas åkte vi upp till mamma, tog en sväng förbi Ikea då mamma skulle köpa en Junior säng till min lillebror. Köpte ett plast lakan till vagen/sängen så Willaim kan luftas lite i bland. De jag hade till de andra barnen hade sprukit. :( Dog båten till Finlad, då de blir mycket billigare än hotell. Köper man med mat så blir de ännu bättre då hytten kostade 0 :- Barnen var rätt så trötta när vi gick ombord, så vi tog de lungt i lekrummet, Vendela o min lillebror Jamse var i bollhavet o ruchkanan, medan mario spelade ps2. På morgonen käkade vi frukost i hytten, innan vi steg i land i Finland. Käkade på M o njöt av de fina vädret i Helsingfors, gick lite o kollade i affärena. Hittade en "typ" ica affär o handlade lite till kvällen, o frukost.
Påvägen hem, var barbarnen lite piggare än ditvägen och Vendela han med att titta på trollkaren och Cirkuslekskolan. (Allt Grattis) Mario Spelad!



Så på Söndagen var vi åter i Svergie. Innan vi åkte vidare, stanade vi o fika hos mamma, byte lite barnkläder med varandra. Sen åkte vi o hämtade hem en hanne Mellenrudskanin, till min Uppfödning.
Gjorde några stop innan vi var hemma rätt sent. Hämtade hundarna hos pappa och vi grillade korv över en eld.

Vad hittade ni på i helgen???




Kram


20/4 2011

Vi började dagen på öppna förskolan, barnen var utklädda till påskgubbe o påskkärring.
En "påskkärring" hade vägarna förbi och barnen fick tandborte, tankräm och ett packet med rusin.

Vi fick sedan åka till kapphal, då Mario av någon anleding bara hade ett par byxor. Vi köpte 2par trekvart (blir de för honom) o en t-hirt så nu måste ungen klara sig ett tag. Vendela fick ett par tahjt o en tunika, så nu har hon med allt. Köpte en tröja o byxa till William strl. 80 Med de funkade redan nu, så dessa käder kommer han ha länge. ;)

Sprang även in en snabbis på Willys, o handlade lite småt.
Vendela var o leket med Felicia o Felicia.

När vi kom hem gjorde vi rent hos Marsvina o ena kaninen. Kaninhona ska någ snart ha ungar så vill inte störra henne.

I morgon Kommer med G:a mormor (min mormor) med bussen, för första gången. Då vi ska ha Påskknytis hos min pappa, Barnens morfar.

Barna sover o gubben är på jobbet.

Kram och Glad Påsk på er!




19/4 2011

Farmor kom imorse med lite fikabröd o så. Hon stannade en stund, Vi fikade/sen frukost.  De är ju Posklov!
Jag tog in tvätten, barna lekte o efter en stund cyklade hon hem.

Jag lagade Lunch Makaroner o falukorv.
Sen packade vi ihop och åkte till badet, badade en stund, åkte o handlade, lagade middag, Plommon späckad karre med ungstekt potis halvor o Wokgrönsaker.

Nu ligger barnen till sägs och väntar på en ny dag i morgon.
Vi ska till Öppna förskolan, där de är påsk. Kommer förmodligen ha med mig en påskkärrin, påskgubbe och en liten kykling. :)

I går fick 3av mina nisar nya hem. Så nu har bara 2kvar som snart ska bli leverade. Sen ska jag hämta hem en mellenrudshane, så de kan bli små mellerund ungar i sommar, samt lämna mina 2avels gottisar, hos en annan hanne.Så 3kullar är planerde i sommar.

Hoppas ni har haft en bra dag värmen.....

Kram


17April! 2011

Nu är de bara 4dagar kvar till avresan till sthlm. Ska bli så skönt att komma bort en stund.
Tar då upp min "g:a " avelshanne Silver upp till Örebro där ha ska få nya flickor att "ta hand om". :)
2 andra kaniner en hane och en hona från kullarna i september, kommer även att flytta upp till Tidaholm i morgon. Samt min g:a Vitlanthane Jonas kommer även få följa med då hon har Vitlant, så han med kan få nya flickor :) Då vi bara har han, min Vitlant hona dog förra vintern, så han har ingen här. Bättre att han får "jobba" lite innan de är försent. :)

Påväg hem från Sthlm kommer jag att ta med en Mellenrudhane Alvin, så mina Melleruds hona Amfora kan få sina första kull, så småning om.

Svärmor har varit här sidan i fredags, så vi har fått lite hjälp med att tvätta. Hon är så sött springer omkring o läger i tvättmaskinen o diskmaskinen sen kommer hon och ber oss sätta på maskinerna. :)

Vi åkte även ut en sväng till pappa idag, o fixade lite bland kaninerna. Märkte några och gjorde rent hos endel. Barnen hjälpte till med mockning hos kona, mata dem och fåren.

Nu ska vi sova i morgon baby rytmik och en sväng till Lidköping då vi ska beställa en ravsten åt svärfar.

Hoppas ni med har haft en bra helg!

Kram

14 April 2011

Sitter nu här med min lilla William, han ska sova nu, men vill inte sova själv. Så vi lägger oss i hop sen. :) Nej bebisar kan inte bli bortskämda! :)

Idag när Mario Cyklat till skolan som vanligt, tog jag Vendela o William bussen till Kyrkans mamma Barn grupp. Tvuärr finns den inte här eftersom de är för få föräldrar, alla går till Öp. förskolan. Men vi tycker de är roligt att variera oss lite. :) Synd bara att de bara var små 1-2åringar där. Men Vendela tycket de var roligt att vara älst. Får se om vi dra ditt nästa gång. När vi kom hem hämtade vi Mario. Kom hem kokade ägg som barna fick måla för att sedan äta till melis. Vi han även med att sätta massa Tomatplantor, så nu får vi se om de kommer upp något om 8-10dagar.

Vi var även en vända till tippen, innan vi åkte hem för att städa Jippi!
Jag tog sedan barnen och hundarna på en promenad till lekparken, innan middagen.

Dagens: Makaroner o stekt falukorv samt grönsaker.....

I morgon tar jag o mina "små" till öppna förskolan en stund på förrmidagen.
Min Farmor, barnens G.a farmor kommer förbi en stund på eftermiddagen i morgon.
även barnens farmor kommer förbi i morgon och blir kvar till på lördag, allt detta blev bestämt hugd fluxs i kväll, och jag som tänkte ta de lungt. :)



Kram

13/4 2011

De har varit rätt molnignt i dag, men framimot eftermiddagen tittade solen fram, och vi åt mellis ute. :) Vi forsätter i trädgården och krattar massor med löv, började även gräva lite runt rabbaterna. Väntar nu in lille jord så vi kan höja rabbaterna lite. Ska sedan planera lite fler blommor. :) Till helgen kommer någ Studsmattan fram och barnen kan hoppa medans vi vuxana för en rejäl storstädning.

Vi åkte även och handlade lite i dag, fick med mig en puket med tulpaner i olika färger.

Nu håller våran Hermelin hona håller på o boa, så vi får se i morgon om de kommit några bebisar. :)

Nä nu hör jag William, får gå tid, bloggar kanse mer senare....

Kram

11 April 2011

Så har vi haft 2härliga Vårdagar. Med + 28 *C som mest. Så skönt och tillsist fick även jag ge med mig, barnen fick gå utan jacka eller tjocktröja. Vi har varit ute hela dagen i dag, Lelle städade bilen, och jag fixade i köket. (Visst är vi jämställda :))

I en av Lekparkerna här omkring har de byt bort en kläderställning med ruchkanna till en mindre men ny. Så ditt gick vi när vi tog en promenad med hundarna.

Så nu har alla barnen fått bada, och blivit nattade.
Men nu hör jag hur William ropar på mig,,,,,,,,,,



Hoppas ni har haft en lika härlig dag i dag, som vi har haft.

Kram

9April 2011

Hittade inte lika mycket i dag. Men en tjocktröja till Vendela och en kjol. Ett par byxor(str 80) med mudd i jensmjukisar och en Bamse flece (92) till Willam. Ett Pussel och ett Disny spel. Sen fick barnen några egna kroner att handla för. Mario tog en fladermus och Vendela prinssesskor. Detta kalas gick på 110:-

Sen fick jag redan på att de finns ytligare en bytemarknad i maj, så de blir någ en sväng ditt med, kanse med svärmor då hon bor i sammma stad. :)

Idag har solen lyst och vi har haft 22grader som mest. Så då åt vi lunch ute. Kykling potatisgratäng och tomater.
Nu ska vi se på Lotta på Bråkmakargatan- Lotta flyttar hemmifrån. Och äta den hembakade Pizzan.

Kram

8 April 2011

Dagen började som vanligt stressigt. William var extra hungrig i natt, anaras har han sovet bra tag utan att äta, men nu så......

Mario var trött och ville inte gå upp, fast han sov innan 8. Men barnen är visst extra trötta nu. Kan de vara solen tro?
Älskligen var så snäll och körde honom till skolan, så han inte skulle bli allt för sen.
Sen körde han även till Öp.Förskolan, innan han gick hem o la sig. Vi kom nu en halvtimme tidigt, så de blev lite väntan. Men snart var vi inne och tre Vänner med sina barn var där. Även om de var rätt lugnt i börja, blev snart ljudnivån hög, när antal föräldrar och barn ökande. William sov så lugnt i sin liggkorg.

Vi gick sedan hem. Lämnade barnen hemma, för att istället ta med hundarna och hämtade Mario.
Jimmy, min lillebror tog följe med hem. Jag började laga mat fuskade lite i dag och de blev biffar med rödbetsallad i. (något rött i allafall) Makaronerna råkade jag bräna, då William skulle ha mat. Har inte bränt makaroner på flera år. Men nu så. Hällde i ost o matlagningsgrädde samt creme frase för att dölja, och jag tror de funka för ingen sa något om mina brända makaroner.

Har haft ont i magen nu hela eftermiddag, så gick o villa lite med William, och barnen lekte ute. Efter enstund kom mario inspringade.
- Mamma Vendela har somnat ute.
Fick gå ut och få min sovade dotter att komma in.
De lekte inne i stället, och jag skulle göra choklad puddig, och vet ni vad? jag brände den med. Hmm Men vi hade såna påsar (fusk) så de fick bli de i stället.

Magen ville inte ge sig, så jag gick o villa lite till. Strax efter 8 kom barnen in och ville ha fredagsmys. :)
Mario gjorde varma makor.
Gjorde ordning varit glas med  o`boy till och vi såg talang. Efter programet gick barnen och la sig. Snart är de även min o Williams tur.

Hoppas magen kan ge sig, ska ju på Vårens sista bytetsmarknad i morgon. Hoppas kunna hitta billiga shorts, kjolar, linnen och Pyamas till William, då alla är urväxta och hittar ingen som passar i alla mina klädlådor. :)

Sorterade Marios Garderop i dag och flyttade över en del kläder, som min Lillebror James ska få.
Slängde även de trasiga, kan inte fatta varför de trasiga kommer in i gaderopen för att sedan bli liggande?!?

Väntar hem älskligen nu, Slutar om 3timmar (kl 00:30) Sover någ då.
Fint men blåsigt i morgon med. :) :(

Ev. Ska vi träffa Vänninan T. och hennes busugar E, R o R.
Ibland är hennes gubbe även med, hoppas de, då jag nästan alltig har med min. Så slipper lelle följa vårat snack o ha koll på ungar. :)



Vill även Säga Grattis Till Min Vännina Marina som äntligen fått lite jobb. Här är hennes blog
http://mynewhome-mynewlife.blogspot.com/


Kram och God Natt

7 April 2011

Sol, blåst, sol och blåst.....

Jag, Vendela, o William gick till Öppna förskolan, Vendela gnällde lite att de var långt, men hon gick o gick. :)
När vi kom ditt så var de mest babysar där. Men snart kom Vänninan V. o hennes 2 barn. A o A. Senare kom Väninan C och hennes barn L och A. O efter yttlgare en stund kom M o hennes F. Barnen leket så finnt, inget bråk utan alla var så glada. Så massa stora barn :)

Nu äntligen är barnas sovrum äntligen klart. Han även sortera ut alla försmå kläder från Vendelas gaderop, en hel flyttlåda.... Vad ska jag nu göra med dessa kläder???? Får soretera ut sen till bytesmarknaden i höst :)

När jag även höll på plockade jag ner alla Vinterkläder, utan vantar o mössor, får ta de lite senare... Så nu hoppas vi att våren håller sig. :)

Barnen har redan lagt sig, Vendela somnade lite efter 4, så undrar när hon tänker vakna tro??? Är lite rädd för att hon fått något Virus.
Mario kom upp nu efter villat en stund.....

I ugnen står köttfärslimpa med potatis. Ska koka lite grönsaker och göra en sås snart.

I morgon händer.......

7:00-8:00 Väcker Mario, ger frukost och springer till skolan.
8:00-9:00 Vendela frukost om hon inte åt med Mario, Går till Öppna förskolan.
9:15-12:00 är på öppnaförskolan
13:00 Hämtar hem Mario.
14:30 Gör tidig Middag.
15:20 lelle åker till jobbet
16:00-20:00 Städar tvättar fixar inför fredagsmys med bl.a Pockorn o Saft.
Nattar barn................

Kram

6 April 2011

Barnen sover, hundarna har rastas. William ska äta en gång till (tror jag) innan jag med kan krypa till kojs.

Lelle är på jobbet. Visst är jag jätte glad och tacksam att någon av oss har fast jobb, men hatar att han jobbar nätter. Han är jämt trött, och jag får ta de mesta här hemma, med barnen. Visst han damsuger i bland, lägger in en tvätt eller en disk. På helgerna är han uppe sent på nätterna, och sover länge, så våra helger känns liksom halva.
Sen dessa kassa fredagar då. Kommer hem kl 05:30 sover till 14:00 åker till jobbet 15:20. Hatar dessa fredag, men vi åker oftas ut till pappa eller besöker någon kompis, mormor ect. Men ändå. Så om han vill vara ledig någon fredag, så är de helt omöjligt att få ledigt, då de inte finns någon av vikarierna eller inringarna som vill jobba fredagar. Vadå då inte vill liksom,,, en annan har ju fått lära sig att ett jobb är ett jobb och är man arbtslös så får man vara glad för de timmar man får!!?? Ja nu har jag gnällt lite. :)

Till middag åt vi kåldormar med ris och majs.
Fundera på att göra köttfärslimpa med potatis i morgon.

I morgon ser schemat ut så här:
7:00 väcker Mario får i väg honom till skolan
8:00 Mario är i skolan och jag William och hundarna går hem.
8:30-10:00 Fixar här hemma...... Väcker Vendela o ger henne frukost.
10:30 fixar med de vi ska ha till Lunch Grönsakspaj., går till Öppna förskolan Min Vännina M o hennes dotterF, Ska ta med lite sallad.
13:00 Öppnaförskolan stänger, och de är dax att hämta Mario.
ca 15:?? Mellis
18:00 Middag
19:00-20:00 Nattar barn..........


Fint väder har vi haft, åkte hem till Väninan M och hennes familj, så barnen fick leka lite, och vi snacka lite skit :) och bebisar så klart.



Verkar som de blir fint väder i morgon med! Här håller vi tummar o tår.
För visst blir man mycket gladare om solen lyser?!

Kram

5 April 2011

Så var denna dag slut igen.
Jag gick och hämtade barnen i dag. 2 hundar och en vagn. Jättefint väder var när vi gick. Mario kom och möte mej, påkläd och klar. :) Vi gick ner igen och hämtade Vendela på dagis. På vägen hem blåste de. Uch
När vi kom hem bakade vi scons till mellis. Sen gick Mario o la sig, trodde ju inte han skulle somna men de var jättesvårt att få liv i honom till middagen kl 18:00. I dag serverades potatisbullar fläsk o löksås, samt lite grönt.

Lelle var med trött. så sängen som ska upp på vinden är bara halvt bort plockad. Men får försöka hinna med de i morgon. Vi gick sedan allihop på en kvällspromenad, innan de var dags att låta barnen ducha och lägga sig.

Nu sover de allihop,lelle är på jobbet Men William vaknar någ snart och ska ha käk. Sen ska jag läsa färdigt (tror jag) min bok, som jag skrev om en annan dag.

Så här ser morgon dagen ut:

6:45 Väcker barnen och de görs sig klara. ammar
8:00 Mario är i skolan.
8:45 Vendela är på dagis.
9:15 Jag är hemma tvättar (har tvättstugan) lakan och handukar M.M Disken
10:00- 11:00 Rast :) Internet, o villar....
11:00 tvätt
12:45 Ammar. Går upp till skolan och dagis
14:00 -15:00 Handlar
15:00 Hos min väninna hennes fru o barn.
17:00 hemma för att fixa inför kvällen o nattning.
20:00-22 Barna sover..... Egen tid och fix med de sista i tvätten.

och som vanligt plock o städ....

Kram

4 April 2011

De lovade Fint väder och 15 plus i helgen, men vad fick vi? Regn, blåst och kallt.......
Min Vännina Marina fyllde ju 26år förra veckan, så i lördags var vi där och fira, de var bara William som fick följa med. :) Mario och Vendela hittade på massa skoj med morfar, mostrar och morbröder. De fick även uppleva en kalvförlossnin i går kväll.

Idag lämnade vi de stora barnen på Skola/dagis och åkte till Öp. Förskolan med William och var med på babyrytmiken. William somnade när de var 3sånger kvar. :) Sen gjorde jag och Vänina V. Fot och handavtryck på våra små. Ska hämta hem dem på fredag då jag, Vendela och William ska dit.

Åkte en vända till tipen, har några kvar men får ta de en annan dag. hämta barnen och åket till farmor där vi sågade till bräder till barnens sadlåda som vi ska bygga och ställa här hemma. Tog även hem Lennarts gammla skrivbord som vi ska putsa upp till Mario, så i morgon gör vi den sista ändringarna i rummet. :)

Så här ser morgondagen ut

6:45 Går upp, väcker barn, fixar frukost, barnen får kläder, tänder....Ammar, går ut med hundarna
8:00 Mario ska vara i skolan.
8:00-8:30 Vendela är gör sig färdig
8:45 Vendela är på dagis.
9:00 Utvecklingsamtal för Vendela....
10:00-12:45 Damsuger i köket, lagar mat, amma, mata djuren, läger in en maskin tvätt och en disk.
13:00 Tar med hundarna o William hämtar Mario på Skolan, forsätter ner åt och hämtar Vendela.
14:30 Hemma, äter mellis
15:00 Lelle vaknar, fixar färdigt i Barnens sovrum
18:00-20:00 Ducha barn, Middag, tänder pyamas och nattning.
20:00-21:00 Tar de lungt lite egen tid med en sovade Älskling.
21:00 Lelle åker till jobbet och jag gör mig i ordning för natten.....


Nu ska hundrana ut och tvätt ska hängas....
Kram

Tävlar!

Tävlar om denna låda från Dr. Oetker!

DSC00706 - Kopia

Jag tävlar hos tiobarnsmamman om en Dr. Oetker-låda.

Tävlingsregler:

1. Kopiera texten under bilden och ha den i ett tävlings-inlägg på din blogg. Kolla att länken fungerar!
Skriv en kommentar här och lämna länken till din blogg med tävlings-inlägget.
2. Har du ingen blogg så maila minst 3 vänner och tipsa de om tävlingen och maila kopia till mig.
3. Gilla Dr. Oetker på facebook.

Tävlingen avslutas 17/4-11 kl. 21.00

Ni kan även delta i Miss Cupcake-tävlingen som ni hittar HÄR!


Funkar inte länken klicka här................

http://minbebis.com/blogg/tiobarnsmamma/


1 April 2011

Skrev ju företag sedan, att min Vänina gifte sig med sin flickvän.
När man oftas vill/planera barn, så brukar de ju räcka med 2peroner. Men i min vänninas fall blir de ju lite svårt. Så till dem kommer storken, fast inte med barn utan med provrör. ;)



Vill man ha barn, så behöver de ju inte vara så svårt, vare sig du är gay, hetro eller ensamstående.
Så All Lycka till dem....

Jag Vendela och William var på Öppna förskolan i dag, Vi gick dit med min Vänina S. och hennes döttra Ä o T.
Sen kom även M o henns dotter F. Blir så mycket trevligare när vi är flera med större barn.

Lelle åker ju till jobbet som vanligt vid 15:15. Efter han kom slutade kl 05:00 i mors så tråkit med fredagar, att inte ha sin älskling hemma på kvällen.

Barnen och jag pysslade lite innan vi gick ut med hundarna bort till lekparken, där barnen fick leka av sig. MArio har varit sjuk hela veckan, så tyckte de var på tiden att han kom ut. Men han var så ledsen för minsta lilla. Stackarn han är säkert jätte trött i kroppen efter att varit sjuk så länge.

Nu ser de på kvällsfilm men tror någ han somnar rätt så snart.......

Har börjat läsa en bok av Majgull Axelsson. Is, Vatten Vatten, is. Lite hoppig mellan generationer och folk, men så svår att lägga undan. :) Rek. den.

Läs den! Handlar om ett tvillinpar, och deras barn som båda väljs bort av sina mödrar. Den ena systern blir med barn, men vill inte ha de, den andra systern gifter sig med en man, utan att älska honom så hon ska kunna ta hand om Systers son. Får sedan en dotter med sin man, men favoriten är systerns son......








Var på Bvc i går och nu väger han 5,9kg och är 62,5cm.

I morgon väntas ett fullspäckad schema.

Kl: 10:00 Byesmarknad
Kl: 12:00 Lunch med Svägerska och svärmor
Kl: 16:00 Lämna våra stora barn hos Morfar och mina syskon då de ska vara barnvakt.
Kl: 19:00 Födelsdags fest hos min Vännina Marina här är hennes blogg
http://mynewhome-mynewlife.blogspot.com/

Så Vi vet vad som väntar i morgon......


Kram


RSS 2.0