30/10 -11

Idag hade Mario Simskolan, o de blev så att hela familjen var med, då Vendelas ridskolefröken ramlat av en häst på morgonen o fått hjärnskakning. Vi får hoppas att de inte blev något mer o hoppas att hon mår bra.

Väninan J o hennes dotter I var på besök vi fikade, käkade kvällsmat, barnen lekte o vi pratade o hade trevligt.

I morgon ska jag jobba, bussen går 6.20 blä blä orka gå upp så tidigt. Samtidigt som jag Älskar mitt jobb, blir de lite dubbel moral, lämnar mina barn för att ta hand om någon annan småttningar, så de kan jobba. Mån o tisdag är ju lelle hemma, men tor o fredag tar farmor över, så jag har barnvakt för att ta hand om någons annan unge.

Vill ju jobba med små barn, o gillar de verkligen, men ni förstår säker hur jag menar. O pengarna behövs ju nu till Jul o en trasig bil som måste lagas.

William Kryper nu förfull vilket är så mysigt, han har hunnit bli 8månader, oj vad tiden går fort. Mario var 9,5månader o Vendela 10månader så där slog han sina syskon. ;)

I morgon börjar höstlovet, Alla barnen är hemma. I morgon Ska de med ena mostern o ena morbrodern en kompis till lelle och lelle då till Äventyrsbadet, är så avis vill ju åxå bada. ;)

Tisdag ska lelle o alla barnen till Öppna Förskolan på barnrytmik, är ju för Vendela men är de lov så här de.


Nä ska försöka sova nu upp tidigt i morgon, tur att man får frukost på jobbet.....

Kram

26/10 -2011

Sitter nu här klockan tolv och borde sova då jag snart ska upp med Mario till skolan, men tänkte skriva ett par rader här först.

Idag lämnade jag Vendela, Lelle tog Mario,(som vanligt på onsdagar) William somnade påvägen till dagis, o jag tog sedan en sväng till Gymmet, men William vaknade efter 10-15minuter, så fick träna med en bebis på golvet. Satte han vid speglarna och han var nöjd :)

Handlade lite gick hem byte om och Lunchade med Tess o hennes yngsta son. De blev Kina mat, de var så gott och så länge sedan. Kollade in på sekend händ o hittade ett Mammut bord med 3stolar, som jag reserverade och hämtade med lelle sen, detta kommer nu att bryda Williams rum. ;)

Vi köpte även en krans o åkte till barnens Farfars grav o fixade lite tillsamans efter farmor.

Vi fick reda på att en bekants dotter just förlorat sitt barn, bara några dagar innan Bf. * Tänker på er*
Blir så ledsen när sådnant händer, som bara inte får hända.

Plockade undan i köket o barnas rum innan barnen fick lägga sig. Vendela hade som vanligt svårt att sova så hon fick följa med ut på minipromenaden med hundarna. Men nu sover alla här i huset o nu är de snart dags för mig.

William kommer vilken dag som helst att Krypa han kämpar o kämpar. Men han har sitt egna sätt att komma fram, man stutar på rumpan, slänger sig, rullar eller drar sig fram, dit man ska. Lite jobbigt men Snart går de fortare. ;)

I morgon ska vi med Mormor till Falköpings Mejeris Ostbutik o se vad de har att erbjuda!!!

O dessa bilar, nu har vi massa att fixa på cryslern, eller servopumpen o röret kostar massa. Så Blir kul att fixa de. Blir billigare att fixa Volvorn så nu har vi fått gå tillbaka till den. Hmmmmm


God natt

20/10 2011

Hittade ju Robin garderoper på blocket för ett tagsedan. En Gul o En blå. Vet ni hur svåra de är att få tag på nu när Ikea har slutat med dem? Visst finns de på blocket i bland men de försvinner så fort. Men nu så har barnen var sin Robin duddelgarderob, en sidan med hyllor o en med hängar. De bildar nu en vägg mella barnens "rums del" Bilder kommer när allt är klart ;) Så i kväll har vi pysslat med dem, blev inte riktig färdiga, men forsätter i morgon. Men nu har vi tagit bort Barnens bokhylla som stod som vägg förut, så nu letar vi efter någon form av vägghylla. Antigen stringhyllor eller sådana som man sätter i en typ list o "klickar" i hyllorna på. hmm finns i allafall på Jula, man bygger på så många hyllor/korgar man vill. Jaja något att sätta på vägen för böcker och en del lekasaker, som Barnen ska ha över sina sängar, så inga leksaker kommer finnas på golvet utan på väggen eller i lekbackarna "trofast".

Har fixat fram Gardiner som låg  bland gardinerna till Vendelas draperi o hittade ett gammalt tyg jag köpte för hundra årsedan på Jysk som de reade ut, med Mostertruck, dem ska Mario ha som sitt draperi. ÅÅÅ Längtar så tills vi är färdiga med allt, så de slipper så fel grejer på fel plats, som de gör nu.

Willam var så Övertrött för en stund sen men skulle inte sova utan skrek o skrek o skrek. Visst kunde ju ha nattat honom i Våran säng, men nu när han är så rörlig är jag rädd för att han ska ramla ner om inte jag ligger som en mur mot kanten. O hade lite annat att göra innan jag skulle lägga mig. Men efter att jag suttit där en halv timme klappat en skrikade bebis på magen o kinden, så somnade han och de blev så tyst. Å vad de är jobbit o ett mamma hjärta gråter när man inte kan göra annat än att sitta där med en skrikade övertrött bebis.

Nä nu har barnen somnat hundar/katter/kaniner/Marsvin matade.

Mamma ringer så avslutar med bloggade nu....

Kram


17/10-11

Ska jobba 2dagar på sportlovet på en förskola med små 1-3åringar, ska bli så kul.
Fast man är hemmamamma och verkligen älskar de, så är de så kul att komma ut o vika i bland.
Lelle ska kolla om han får vara föräldrarledig dessa dagar. Ena dagen löser sig de ändå då lelle inte går på förrän natten, så han behöver bara vara hemma en natt. Men om han inte får ledigt har jag tre ungar att fixa barnvakt åt. Då de är lov den veckan.

Nu ska jag forsätta min projekt här hemma, Ska fixa lite tjockare långa gardiner som jag ska ha som draperi så barnen får som en dörr till deras hörna. I mitten kommer de stå två stora garderoper men öppningarna åt olika håll som kommer bli som en vägg. Barnen kommer även få en gemensam del i rummet, där i flesta leksakerna kommer vara. Williams rum ska åxå fixa i ordning De garderoperna som är i de rummet ska åxå få som ett draperi framför o luckorna ska bort så kan jag/vi möblera lite hur jag/vi vill utan att tänka på dörrar ska kunna Öppnas. Ska Även köpa Slöjddetaljernas Barnbord o måla o en av deras palar som åxå ska målas, mera bilder kommer när jag är klar, men jag måste vara klar till den 25/11 Innan Marios födelsedag, har jag som mål och helst innan Jul ska vårat sovrum förvanlas till en wiking clouset/sovrum bilder kom där åxå. Å vad jag längtar tills allt är klart.......


Undra vad jag ska ha för projekt sen, 3år är ju ändå en lång tid att vara hemma på.


/////Kram13/10 11

Så var de en ny dag, vaknade i tid i dag, så vi slapp stressa. Kl 7 fick jag upp Mario, fixade fram frukost, hängde upp tvätten, la in en ny tvätt. Tog med Simon och vi följde med Mario till Skolan. Gick hem plocka i o hur diskmasinen, ska snart sätta på den åxå så fort tvätten är klar :)

Har Beställt en pressent som ska till Min Kusin Pia som fyller 25år på Tisdag, så vi ska ditt på Söndag o njuta av smörgåstårta :)

Var på Gymmet i går, hade med Mario denna gång, o annars tycker jag att de är Vendela som är den busigaste o Mario den lugna men på gymmet är de tvärt om. Han valde Djungelboken, som han såg på en stund sen skulle han promt gå o tjata på mig.......

Mamma varför du inte så i stället? mamma får jag försöka? aggg Tyst unge...... Nä min Älskade lilla stora pojk vill ha saker att göra, så han får annvända hela kroppen, de mår han bra av. Så på kvällen så fick Barnen cyckla bort till coop jag o lelle gick med William i vagen. Så ca2km dit o 2km hem så de blev en promendad på ca 4km. :) Tog bara en halv timme hem. Så jag missade inte En bonde söker fru.

Jo Lelle har ryggskott så han var den Öppna mottagningen i går o fick träffa En sjukgymnast, Men Alvedon ska hjälpa o gymnastik varannan timme, men han får inte lyfta tungt eller böja sig fel, men till jobbet ska han. Ja han får vel lägga sig på jobbet varanan timme mellan spolningen o kemningen då o göra sitt gymapass :)


Kram

10/10 2011

Grattis Älskling på din 29årsdag!!!


Min pappa o systrar kom på middag, klyftpotatis/ris och kyklingfele med grädd o kantarell sås mmm. Gott

Efterätt blev de kladdkaka med grädde, när jag stod o baka kom jag på att Vetemjölet var slut, med rågsikt funkade lika bra. :)

Tack för en trevlig kväll.


Hurtiga jag :) 5 Oktober

Hej!

Lämnade barnen på dagis o skola, sen åkte jag till Skövde o utnyttjade mitt pressentkort på Hm, fanns inte mycket som passade :( Allt slutade på M eller Små L. Jag vill ju ha Xl. Deras BIB gör ju att man ser ännu strörre än vad man är. Men Köpte en långkjol I BIB o en Stickad mammakläning, men de var de som att finns. En Vintermössa till William o en höstmössa till Mario. Gick sedan vidar till Myrona där jag hittade en Molo mössa till William Höst. O En POP Mössa till Vendela, Höst. Gillar Att finda i bland.

Tränade ett pass Bouz Styrka (Eller hur de nu stavas) Hämtade Vendela och Vid halv 4 var vi på Öppnaförskolan,Då tidningen var där o interljuvade unga Mammor, ÄR ju inte ung Längre Men de säger att jag var de när jag fick Mario som 19åring.

Sen blev de ännu ett pass med Syrran Tyngdlyftning. Körde bla Ryck 30kg. Tänk nu på att jag inte tränat på flera år, o tog de lite lungt :) 55kg i knäböj.

Fick även med en ny familjemedlem från Fälköping.

Får jag presentera Alfred 1.5år
Här bekantar han sig med en av tjejerna Sally.

Vill ha lite förrändringar o gjorde om detta Skåp till Skoskåp, är inte riktigt färdig, lägger ut flera bilder när jag är klar.

Här innan jag slippa o måladeSlippat o MålatInte så bra bilder, men ni ser ungefär, ska även skriva en text på men återkommer med en förhoppningsvis bättrebilder.

I går var jag på badet, simmade bara några längde 500m. Men lekt destu mer med Barnen. ;) Vi var där med Väninnan J o hennes Dotter I.

Kram

RSS 2.0