28/9 2011

I Söndags blev jag gammal. Närmare bestämt 26år. Lite släkt kom på Söndagen o jag fick:
sammalagt 1000kr kläder, de svåra kommer bli att de är ett måste att de är klädern är till mig.
Smink o natrullet. liljor Rosor o någon i kruka med rosa blommor av Mario( Ja så kunning är jag :)
Vendela hade köpt ett Lilla nagellack, hon hade även tänkt köpa lilla hårfärg, men vilken (tur) otur att den färgen var slut.

Ja o mer kommer till helgen....
Ja de kvittar någ hur gammal man blir så är de alltigt roligt att få packet, speciellt sådant man behöver eller önskar sig.

Vi var även i stockholm i måndags skansen o mamma. pirre o lilla James.

Idag var vi utan Mario som var i skolan, på Öppna förskolan och barnvaktade samtidigt åt Älva.

Ungen/ Älsklingen ska ju röra sig hela tiden så detta är de bästa jag fick till. :)


Hermelin ungen lever fortfarande och har nu lämnat buren, för att nu skutta om kring med mamman. Så söt :)
Hoppas de är en hona, o mamman tycker om sin bäbis när den blir större så kan de ju dela bur. :)

dagen i morgon

7:00 - 8:00 Gör mario klar och följer till skolan.
8:00 -11:00 Vilar fixar o gör lunch till mig William o Vendela.
12:00-13:00 Gymmet, Vendela får se på film där och vi hoppas William sover fint i vagnen under tiden. :)
13:30 Skickar i väg lelle o William till babysimmet, fixar
14:30 Mellis
15:00-17:00 uteaktivering för barn o hundar.
18:00 Middag,
20:00 Läggdags för barnen
20:30 Lelle åker till jobbet
22:...... Dax för mig att nanna......


Kram

Leka!

Nu ikväll då jag skulle lägga William för natten,lägger ner honom i våran säng med nappflaskan, då han säger leka. ;) Jaha han åt upp nappflaskan, men sen fick han vara upp en stund till så han fick leka lite till :)

Vendela var på Upptäckarna i dag, när jag lämnat Mario på skolan och hämtat Vendela gick vi till upptäckarna, påvägg började William hosta, spyr Väling o slem och ett litet löv, han måste ha fått tag i den ifarten, vilken unge va.
När vi kom fram var vi själklart 5min sena, blir så när Vendela hittar massa olika saker att undersöka under vägen o en spyade bäbis. :) Lämnade Vendela o torkade av William. Väll hemma spolade jag av hans allväderset, tanken var att William skulle sova så jag fick något gjort, men icke sa nike.

Åkte upp till Väninana L o kollade in hennes nya lgh, kan säga att jag bundrar henne stort, arbetande, ensamsående till två pojkar, har lyckas dra ut föräldrar ledigheten i 1.5år. Köpt en bostadsrätt 5rum. Grattis, se vad man kan om man vill. :)

Hämtade barnen o Väninan M o hennes dotter F. o åkte till mc donalds. Sen åkte vi o hämtade ut tågbiljetter till skhlm, en "liten" dags utflyckt på måndag.

Lämnade in kläder till bytesmarknaden, skulle kunna lämna mycket mer än mina tvä kassar, men gillar att spara alla barnkläder, men även jag måste inse att efter7år som mamma o tre ungar, så måste man resa ut kläder. Så man kan köpa lite nytt/begagnat.

Barnen lekte i lekparken en stnd även William. Vi handlade de viktigaste på netto, eller de jag fick med på vagnen, måste handla lite mer i morgon, fyller ju år på söndag, o ska bjuda på födelsedags middag taco paj.

Villiam sitter nu själv, utan att man måste oroa sig att han tippar,.
Han sätter sig upp själv, rullar runt för att ta sig fram, vet vad han vill. Men samtidigt väldigt lung och bara följer med på de mesta, blir han arg är de för att ingen välling/mat står o väntar på honom, han har bajsar eller nu vill jag kramas. Så en underbar bebis :)


I morgon blir de en dag med bytesmarknad o städning.


Kram

18/9 2011

Har idag varit med Mario på simskolan, nsta gång kommer någ jag o William bada åxå. William blev lite fundersam när bara Mario fick bada. ;)

Vendela och Lelle var på ridskolan, så i dag har vi haft fullt upp.

Nu ska jag o Mario äta lite lunch,de andra åt hos farmor. Så får de bli en städdag idag.
Igår var vi på Öppethus på Uddetorpsskolan, barnen sprang runt där och kolla in alla djuren. Vi tog en lång promenad dit o hem. :)

Tränade även på l fm. Perfekt att börja dagen med träning, man blir myckwt piggare då. I morgon ska jag på ett pas på gymmet Aftodace åå vad jag längtar :)


Hoppas ni har de bra så ska jag försöka skriva mer senare. ;)


Kram

13/8 2011

Svärmor har varit här sedan i söndags, men i dag åkte hon hem. Mario fick sova i våran bädbara köksoffa och bara de var ett äventyr i säg. :)

Var hos en kompis i går på Tupperware party. Har sålt själv och jag gillar deras grejer även om de är jätte dyrt.
Men köpte ett sätt med städduckar, så nu ska jag bl.a putsa fönster, för de var någon bra trasa till de. ;) Köpte även ett set med Sandwis boxar, som Mario kan ha sin fika när han har utflykt med skolan.
Hittade även en katalog med oriflame, så de blev ett Cars sett med tvål/Schampo o lika dant med Rapulsen. Ni fattar vem som får vilken va? Även ett par tenisskor som hennes son växt ut, jätte fina. Så lite fattigare då :)


Idag har vi kokat äppelsaft o mos. I morgon tänker jag testa äppeldryck. Har massa äpplen här 4 stora Äppelträd som ingen tar av, förutom vi då men de blir ju massa att göra av. :)

Var på gymmet idag, testade ett pass med Spinning en timmer jag trodde jag skulle dö efter 20min. Men jag kämpade mig igenom hela. Ett pass på gymmet denna vecka med o på  måndag hoppar jag på Afrodacen. 2Pass i veckan om man ska känna in på Gymkortet, men desstu fler desstu bättre. Tror ni jag klarar de första 10kg till William 1årsdag, i februari?? Hoppas!

Morgon dagen
7-9 Väcka, fixa frukost se till att barnen får på sig kläder borstar tänder o äter frukost. Och lämnar.
10-13 Fixar äppelpaj, Äppeldryck fixar Lunch till mig o William.
13:30 Uppföljningsamtal för Vendela.
15 Mellis tvätt/disk
18:00 Kvällsrutiner som middag, nattning mata djuren ja de vanliga.


Hur ser eran dag ut???

Kram8 September

Har gjort upp två mål, de ena redan förra året, men ska kämpa extra nu.

1. Bli mer ekonomisk o få pengaran räcka längre, då vi/jag kommer att ha vårdnatsbidraget för William vilket kommer att bli 3000:- om ingen höjer. Så de plus barnbidraget ska räka till all mat, blöjer, hyigen artiklar ect. Hyra räkningar o sparade ska lelle hålla i.

2. Gå ner 10kg, sen 10kg till osv. Ska börja träna nästa vecka o har skrivit upp mig på spining, blä men kilorna ska bort. Men veckan efter de blir de gym o Afrodanc. :)

Så nu ska vi bli smala o rika ;)

Var på Öppna förskolan i dag med William o Vendela, träffade på de vanliga mammorm o barnen plus några nya. Allt roligt med nya bekanskaper. :)

Sen har vi haft en riktig slappar dag, städade upp de värsta en maskin tvätt o en disk, sen slapp

I morgon ska vi:

Öppna förskolan med Vendelas kompis T och hennes pappa.
Tvätta/diska/damsuga (att man aldrig kommer ifrån denna biten)
Städa hos kaniner o Marsvin
Är själv med barnen på kvällen, då lelle jobbar funderara på ett bullbak.
Fredagsmys......

Hur ser eran dag ut???

Kram7September 2011

Inte lätt att blogg med bebis längre, han ska trycka på knappar riva ner allt innom 5meters räckhåll, ja ni med barn vet.

Nu på morgonen fm ska jag förbereda tvättmaskinen, diskmaskinen är i gång, bäda barnen sängar o plocka i deras rum o damsuga i hela lgh. Undrar om jag hinner detta med bebis. Hmm Ska försöka..........

Just de måste baka mat o fika bröd, de ekat tomt av den varan här.

Nyvaken bebis.


Kram

6/9 2011

Ja vad har vi hittat på i dag? Lämnat o hämtat barn, Våran nya granne har nu annlänt o vi gick upp och gjorde husesyn, hans dotter T. och Vendela är kompisar sen innan och de lekte o lekte. Mario hittade massa tvspel o så var han fast. En trevlig eftermiddag.

Ska försöka få i ordning i datarumet/Williams rum, ska till ikea någon gång i oktober och inhandla lite grejer till hans rum, så han kan flytta in i dec/jan. Ska även göra om i Vårat sovrum då, Fick ett tips på Ikea om man hade litet sovrum och vill ha en walk-in-closet. Så ska bara skaffa garderoper och inredning till dem, ta bort luckor o greja, tror de blir kanon. Sen Är vi tyvärr klara med vårat hem. Måste hitta på något annant projekt tror jag.

Ska nu börja min viktnedgång. Så nu ska de bli gym en gång i veckan och Zumba. Så bort med "grav" kilorna här. :)(plus en del mer)
Ska köpa mig en egen present när jag fyller år en motions cyckel, så kan jag cyckla när barnen sover.

Kram


2 september 2011

Iadg var jag Vendela o William på öppnaförskolan, tog cyckeln. Fanns en del med stora barn o vänninan M o I o deras dotter F med kompisen F. Ja Vendela hittade den del att leka med. När vi kom hem var lilla bror hemma.

När lelle åkte till jobbet tog jag med barn o hundar ut på en sväng, vi tog vägen förbi en lekplats så barnen fik leka a sig innan middagen. Fiskpinnar o pommes. De fick snabbt o enkelt med 3hungriga ungar.

Simon har tagit plast under parkbänken, på lekparken!Ludde spejar efter andra vovar!


Så djuder vi på ett lende!

Vendela sover, mario ska och William försöker få ta en sväng så hundarna kommer ut o William kan sommna in!!!

Kram

1September

Då var vi inne i september, min månad. :)


Blir galen på folk som ska tycka, visst ni har eran åsikt varsegod, men hur kan de vara ok att skaffa barn 1 2 och tre? men när man råkar nämna att de skulle vara roligt att ha en till då de är ett hop mellan 2 o 3 då börjar man. Jag vet inte om de blir en 4, om de blir om 1år, 2år 5år ect. Men de vårat liv ok. Nu vet jag en del som tycker de är roligt att vi fundera, o de blir roligt för William att ha ett jämnårig syskon, tänk vad mycket utbyte de kommer att ha.

De är ju liksom inte barn nr 10. o för  er som har 10barn, Grattis, livet är härligt med många barn, även om jag i min vildastefantasi tror att vi ens kommer att få hälften.

Idag kom väninan S o hennes ena dotter Ä på kaffe, alltig trevligt med besök.

Nä har ett kyksåp att städa ur, en maskin med tvätt att trycka på. Laga mat åt mig, Vendela o William. Snart är mario hemma med.


Kram

RSS 2.0