15 Oktober

Så var denna vecka mot sitt slut. Tänk va tiden går fort.
I går var vi på Bvc, då Vendela var på 4-årkontroll. Hon vägde 17.17 o var 104cm lång. Såg bra, 0,7 på båda ögonen även om de var rätt tråkit att vissa med handen vilket håll E:t pekade. :)

Sen fick hon peka i en bok o beskriva vad t:ex bollen var. De tyckte hon var lätt, för hon lätt rätt utråkat att behöva förklara var bollen eller boke var.

Allt var bra på kollen, även om brosan, inte alls tyckte om att de var lilla syster som var i centrum, han ville ju åxå göra allt de som Vendela gjorde.

I dag gick jag o Vendela till Öppnaförskolan, vad mycket barn de var där i dag. 28 Föräldrar o de hade mellan 1-3barn med sig. full rulle... Även mycket stora barn, 4-5årinar.

I onsdags var de skoljoggen för Mario de fick springa en stäcka för någon väljörenhet. Nu står de still, men kan de vara Barncancer?! De fick även ha med sig pengar, som ska skänkas. Man fick om man vill skicka ett sms om man inte ville att barnen skulle ta med sig pengar till skolan. Men Skickade med Mario lite i allfall.

Vi gick till lekparken nu i kväll o när vi väl kom ditt så Var de jätte mörkt, men de lekte en stund. :)

Barnen Ska "Sova över" i sovrumet i natt. :) Mario sover som en stock medans Vendela ser på idol. :)

Nä Ska vel med gör i ordning för kvällen. Har redan villat nu i kväll, men känner att jag lätt skulle kunna läga mig nu o sova hela natten. Graviteten tro :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0