3 Maj 2011

Nu när de äntligen är maj snöar de och är kallt. Som tur är slipper vi snön än så länge "peppar Peppar" Men 2plus i morse när jag väkte barnen för dagis /skola. Men när vi gick var de 4+. Lite bättre i allafall. Men 3 barn ska ut. Visst är de konstigt när vi mammor lämnar så ska alla barnen med o bli lämnade samtidigt. Men när papporna ska lämna lyckas alltig slippa de dära med att ta med alla barn, utan tar bara de barnet som ska iväg. O då tar de bilen. *gnäll*

Ja ja barnen är där de ska o William sover nu en stund. Ska snart till Bvc kl 11 o mäta väga o spruta. Mario ska åxå med då han har något som växer ovanfan för örat eller uppepå. Påminer om en vårta men de är de inte, får se vad läkaren säger.

I går var Min "nya" vänina E här för fösta gången. Våra döttrar går på samma dagis och de är bästa vänner. Så bjöd över henne o hennes 3 barn över på fika. Hennes minsta blev en pojk o är 1vecka yngre än William, men jag ljuger inte om jag säger att William var 3ggr så stor. :) Hennes H vägde i 1kg mindre vid födsen kan ju berå på de.
Trevligt hade vi iallafall.

Så nå hoppas jag på SOL i dag. Var redan lite varmare när vi( jag william o hunden simon) gick hem.
Ska nu ta en promenad med Ludde tror jag. Vill inte gärna gå ut med dem samtigt, när jag är själv, då den ena livar upp den andra.

NÄ ska kolla fac, mail och lite bloggar nu innan jag ska läger in en maskin med tvätt o en med disk.Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0