4/32011

Blir så ledsen. Nu har våran gammla bil inte blivit godkänd i besikningen. Har fixa de som skulle, tills vi kom till styrleden, den kostar massor, mer än våran gamla volvo är värd. Så nu måste vi ha en annan bil. Men de finns de så klart inga pengar till. :( Så nu måste våran g:a husvagn säljas så vi får råd att köpa en bil. Hade ju hoppas bilen skulle hålla i hop ett par år till. Min ike. Någon som har en g:a att sälja?? Eller vill köpa en g:a husvagn, som har en lite fuktskada? Nakdelen med husvagnen är att fabriken som tillverkade den har lagt ner, så de blir svårt att hitta delar... Men för oss har de varit så skönt, de två åren vi haft den, bara åka ut med ungarn till en billig camping eller när vi åkt över till gotland o våra släkningar, då man kunnat sova hos dem, men ändå inte behöver vara en belasning, då vi haft vårat egna lilla hem med oss. Men vi får vel spara till en ny sen, om sådär hundra år.  När barnen är stora och inte vill följa med. *snyft*
De som är allra jobbigas är att husvagnen har varit vår älskades morfar. Husvagnen betyde så mycket för honom, vilkent gör husvagnen ännu mer värd för oss.


Barnen sov hos farmor i natt, och jag och älsklingen kunde ta en liten "dejt" En liten fika. William var ju så klart med, men han sov så snällt i sin vagn.

Se så han växer. Blir större o större. :)

I dag ska jag o ungarna baka Pizza till kvällsmat. Älsklingen är som vanligt på jobbet....


Syskonen.....

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0