9Juni 2011

Så har man överstökat två familjefester/kvällar.

Igår var vi på Marios skola, de går i f-2 blå så de sjung några sånger, sen hade de större barnen varit med i talangjakten på skolan, så fick vi se några dans nr åxå. Pengarna som klassen samlade in på skolan blev någt träd han inte uppfatta vilket.

De föräldrana som ville hade bakat så massa kakor fans de att välja på. 20:-/familj och pengarna skulle gå till aktiviteter sista veckan.

Så i dag var vi på Vendelas dagis, tyvärr så var de regn i dag så alla föräldrar o syskon på två avdelningar fick knö is i ett rum, då barnen sjöng flera fina sånger för oss. Sen var de fika från medhav fikakorg. Alla femåringar fick med sig en bunt med teckningar o kort på sig. Som vi spara för framtiden. :)

Testade Luddes ryggsäckPå ludde i dag eller klöverväska som de heter, när vi hade handlat fick han bara hem en del av maten. Då bli promenade lite jobbigare o ger mer. :)

Nu sover pojkaran utan Vendela hon skulle vist ta en kvälls duch, o hon ska ju inte upp så tidigt i dag så ok. Men en sväng till Öp. förskolan får de allt bli med mina två  "minsta".

Ska snart ta en sväng med hundarna, kan ju inte gå så långt så de får bli typ runt huset eller så.

Dagen i morgon....
8:00 Mario ska vara i skolan
9:00 Jag Vendela och William ska till Öp. förskolan.
12:00 Öp. förskolan stänger och vi gåt hem lagar lunch
15:00 lelle åker till jobbet.
18:00 börjar fredags myset
22:00 hoppas jag att alla barnen sover.

Kram.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0