En fullsatt vecka

Kom hem i går efter en vecka härlig camping.
Vi skulle ju Vara på torsö i 4dagar, men när vi kom ditt fanns de bara obemanade campingar, o ingen toa/ duch.
Så vi tog den innan bron, Sunörnsgårds camping. Jätte mysig och fin, när till badet. O alla hade en egen vatten kran intill elskåpet till husvagnen. Då vi inte ids eller har satt oss in i de här med att ha vatten i husvagnen och avlop o så, så var de ju jättebra. ;) Vi har bara en sådan där potta, med spolning typ vad heter en sån??? den ids vi inte heller lära oss, o som tur var hade vi inte långt till servishusen. Ska ta o kolla allt sånt till nästa sommar, då William ska börja pottränas kan de ju vara bra.

Pappa och min syskon kom på besök och vi drog till torsö och bada efter en god middag. Vi passade även på o fiska när vi vad där. Vendela hittade 2flickor och 1pojke i husvagnen intill som hon lekte med i två dagar innan de åkte hem.

William vid drick pausen upp till Norrköpning!!

Vi drog sedan vidare o campande på himmelstalunds camping utanför norrköpin i 3dygn. Där var inte lika flott kan jag säga, själva campinga var mysig om man räknar bort servishuset, tvärr, Alla toaletter hade t:ex inte lås o när man ändå satt där kunde man vika på toastolen. Köket var åxå risigt o ducharna från urtiden, men de funkade de med. Vi var även På kolmården, o där mötetes vi upp av pappa o mina syskon. Där hade vi 3barn som tyckte de var jätte roligt att se alla djuren, o William skulle bäras så han kunde se alla djuren riktigt ordentligt.
;]

När William te.x kollande på en delfin var han jätte fansenerad av den, o när den simmade under oss och vi inte såg den kollade han bakåt o trodde den skulle vara där :)

Vi åkte den nya linbanan o vi var inte de enda kan jag säga, 1.5 timmar i kö. Men de var de värt de.

Mer kor kommer lite senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0