Sjukstugan 5/1 2011

I Lördags var vi och åte pulka med barnen, grillade korv, med Morfar, Mostra o morbror. Vi hade alla trevligt och barnen hade jätte kul, även hundarna, då vi först var i en avsides backe där bara vi var just då, så hundarna mest Ludde sprang ner efter pulkan och upp med den. ;) Han tycket de var jätte kul, de lös om hela han.
Sen tog vi en annan backe, med flera barn och åkte en stund innan vi grillade korv. På sommaren har de golf här så de finns en del backar att välja på.
När vi åkte hem tog vi ensväng förbi Lelles mormor och morfar. Fikade o hämtade farmor (Barnas) som varit där över dagen. Farmor sov hos oss.........

På Söndagen vaknade Älsklingen med feber o hosta, Så han fick ta sina sista krafter och kör hem farmor. Sen blev han sängliggade tills i prinsip i dag. Jag fick göra honom sällskap på kvällen. Så vi har kämpat här med att få ut hundarna, i närmare 40grader feber båda två, mata o försök att inte barnens ska se på tv hela dagarna. Så denna hostad. Man får kramp i magen,,,, Stackar bebis,  trodde nästa att de var som värst att jag skulle hosta ut den.
Allt är en dimma och man har käkat alvedon, halstableter och honungs te, för glatta livet......

Så i går fick även Mario feber han med, men han är verkar redan, vara på bättrings vägar. Vendela har var rätt less på att alla är sjuka och ingen orkar leka med henne, så hon har gått här och klagat, fast vi har ju våra husdjur, som har underhållt henne lite :)

Hoppas ni har haft en bättre start på året än vi.....
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0