23/1 2010

Ännu en helg är mot sitt slut........

I går gick vi i skogen/motionspåret, visiligen den korta rundan på 2,5km. Men med 2barn så tycker jag de gick rätt bra ändå... Hundarna vara glada i allfall, vi brukar ju gå i skogen annars med dem, men nu i vinter har de ju inte blivit så ofta.

I dag hälsade vi på en av mina älsta väninor M. Vi lärde känna varandra i sjuan någon gång. Hon har flyttat till sin nya kille, som har hus, som de nu håller på att renovera. Jätte fint, och man blir så avis. Vill ju åxå ha hus och renovera, tänk att få bestäma tapeter eller måla i barnes rum, byta kök ect... Jaja våran tid den kommer.......

Kollar blocket rätt ofta nu, då jag vill ha en utebur till sommaren, som får plats på balkongen, så vi kan ha våra ninias där.... Eller ja några av dem....Så har ni några tips???
Sen skulle de vara bra med en ny marsvins hanne, då de två vi har tycker de är roligare med varandra än med honorna..... Skulle vara så kul med lite ungar till våren där men vi får vel se.

I morgon ska vi på koll igen, så då får vi se vad som hänt till sist. Undra om man öppnats sig någont mer och om livmodertappen har förkortas ytligare hoppas hoppas!?! Nu är de ju 6dagar till Bf, så hoppas ju att h*n kommer snart. Har planer varje helg nu framåt, och kan ju lova att h*n tänker komma då... :)


Nä ska sova snart, Älsklingen har storsädning i badrummet, och visst de är jag jätte glad för, en annan har ju ingen ork till mer än de som är nödvändigast just nu. Fast man får ju lite dåligt samvete... Men bebisen kommer någ snart så man orkar hjälpa till :)


Kram på er!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0