29 April 2011

Öp. förskolan i dag med. Nallekalas för de störrebarnen. Barnen fick glass o ballong när kalaset var slut.
När vi kom hem satt min lillebror vid datorn. Han har egen Nyckel hit då jag tycker att de är bättre han kommer hit en dreler på stan om de inte passar någon buss hem. Han är 15år o väldigt mogen för sin ålder. Han komfimeras nu i maj, o håller på o ta am kort. Han ska även vara fadder till William. Han är jätte bra med barn, kan säga till o leka med dem. Han älskar att gå med barnvagen, eller har med någon av de stora barnen i traktorn. Barna älskar att umgås med honom.

Lagade Tacos till Lunch/middag.Lelle åkte o jobba o Jag o barnen städade deras lekrum o sovrum. Barna fick även massage, vilket de tycket var jätte mysigt, en egen stund med mamma!

Nu ser de på barnkanalen o käkar chips.  Ska passa på o moppa rummen, när William sover, Mario har damsugit. Ska även boka tvättstugan, då tvätten växer här.

I morgon blir de skogen igen, då ska vi lägga blodspår med hundarna, mest för Ludde då han älskar denna "lek" eller träning. Simon fattar inte riktigt vitsen men vem vet, han kan ju kanse fatta i år. :)

Lelle är på jobbet som alla fredagar, o ev. nästa helg jobbar då med, då de är kort om folk. Tycker de är roligar att ha honom hemma!


Hoppas allt är bra med er!! Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0